مواد لازم و آموزش لقمه قارچ و تخم مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش لقمه قارچ و تخم مرغ
لقمه قارچ و تخم مرغ یک نوع فینگر فود خوشمزه و ساده است که برای صبحانه بسیار مناسب میباشد. اگر میخواهید روش کامل تهیه این لقمه را یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر | |
آب ولرم | ۱٫۵ لیوان |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
مایه خمیر فوری | ۲ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ۲ قاشق سوپخوری |
آرد نان فانتزی | ۵۰۰ گرم |
مواد لازم درون خمیر |
|
پیاز | ۱ عدد |
قارچ | ۲۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۶ عدد |
کره | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
مواد رومال |
|
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
آب | ۱ قاشق چایخوری |
آموزش لقمه قارچ و تخم مرغ
مرحله اول
برای درست کردن لقمه قارچ و تخم مرغ خوشمزه، ابتدا مقدار کمی آب گرم را با شکر، نمک، خمیر مایه فوری و کمی روغن مایع در یک کاسه بزرگ ترکیب میکنیم. سپس آرد را سه بار الک میکنیم.
مرحله دوم
حالا آرد را کم کم به مخلوط اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا خمیری نرم و لطیف ایجاد شود که به دست نچسبد. سپس روی کاسه را با درپوش یا سلفون میپوشانیم و آن را در یک جای گرم قرار میدهیم.
مرحله سوم
اجازه میدهیم خمیر به مدت ۲ ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. پس از این زمان، مواد میانی را آماده میکنیم. برای این کار، پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کرده و کمی کره به تابه اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
اجازه میدهیم کره ذوب شود، سپس پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت میدهیم تا طلایی و کاراملی شود. حالا قارچها را به صورت ورقهای خرد میکنیم و وقتی پیاز کاملاً سرخ شد، آن را به تابه اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
اکنون قارچ را تفت میدهیم تا کاملاً سرخ شده و آبش تبخیر شود. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به مخلوط اضافه میکنیم و تابه را از روی حرارت برمیداریم تا مواد میانی خنک شوند.
مرحله ششم
حالا روی سطح کار کمی آرد میپاشیم و خمیر را روی آن قرار میدهیم. سپس خمیر را ورز میدهیم تا پف آن کم شود. بعد خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را با وردنه به صورت دایرهای شکل در میآوریم.
مرحله هفتم
به یاد داشته باشید که خمیر را به گونهای باز کنید که لبههای آن کمی ضخیمتر از وسطش باشد تا مواد میانی را به خوبی درون خود نگه دارد. حالا سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و خمیرهای شکلگرفته را با فاصله در سینی قرار میدهیم.
مرحله هشتم
در ادامه روی خمیرها را با یک کیسه فریزر چرب شده میپوشانیم و اجازه میدهیم دوباره به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کنند و حجیم شوند. حالا فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کامل گرم شود.
مرحله نهم
بعد از استراحت خمیر، مقداری از مواد میانی را در وسط هر خمیر قرار میدهیم و روی آن یک عدد تخممرغ میگذاریم. سپس به همین ترتیب ادامه میدهیم و مقداری نمک و فلفل سیاه روی لقمهها میپاشیم.
مرحله دهم
حالا لبههای خمیر را با مخلوط زرده تخممرغ و کمی آب رومال میکنیم و سینی را در طبقه وسط فر قرار میدهیم. اجازه میدهیم لقمهها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بمانند تا نانها پخته و تخممرغها عسلی شوند.
مرحله یازدهم
پس از گذشت این زمان، سینی را از فر خارج کرده و لقمهها را از کاغذ روغنی جدا میکنیم و در ظرف مناسب میچینیم. در نهایت، لقمههای قارچ و تخممرغ را به همراه سس دلخواه به صورت گرم سرو میکنیم. نوش جان.