مواد لازم

مواد لازم و آموزش لقمه مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش لقمه مرغ

لقمه مرغ یکی از غذاهای ساندویچی خوشمزه و سالم است که می‌توان آن را با دستورهای متفاوت تهیه کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه لقمه مرغ، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
گوجه گیلاسی به مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار کافی
پودر آویشن و پودر سیر به مقدار کافی
مواد لازم برای سس
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
ماست ۲ قاشق غذاخوری
مایونز ۱ قاشق غذاخوری
خیارشور ۱ عدد
لیمو ترش تازه ½ لیمو ترش
نان لواش ۱ عدد

آموزش لقمه مرغ

مرحله اول

برای تهیه لقمه مرغ خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را به همراه سس مایونز، ماست و کمی نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه در یک کاسه مناسب بریزید و خوب مخلوط کنید.

مرحله دوم

سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا سینه‌های مرغ به مدت ۱ شب در یخچال بمانند و جا بیفتند. بعد از این مدت، به تهیه سس می‌پردازیم.

مرحله سوم

برای این کار، خیارشور را…

“““html

خیارها را با دندانه‌های ریز رنده رنده می‌کنیم و همراه با ماست، سس مایونز، کمی پاپریکا و نعنا خشک در یک کاسه مناسب می‌ریزیم. سپس همه این مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا سس یکدستی به دست بیاید.

مرحله چهارم

حالا یک تابه گریل را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مقداری روغن مایع درون آن می‌ریزیم. سپس سینه‌های مرغ که طعم‌دار شده‌اند را در تابه قرار می‌دهیم و هر دو طرفشان را به خوبی گریل می‌کنیم تا سرخ شوند و بپزند.

مرحله پنجم

در این مرحله، پیاز را به صورت خلالی و نازک خرد می‌کنیم و سپس آن را همراه با کمی روغن در یک تابه مناسب سرخ می‌کنیم تا کاملاً طلایی و خوش‌رنگ شود. بعد از آن، گوجه‌فرنگی‌های گیلاسی را به صورت نوارهایی خرد می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا گوجه‌فرنگی‌ها را به تابه اضافه می‌کنیم و به همراه مقداری پاپریکا، پودر سیر، پودر آویشن، نمک و فلفل سیاه به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا همه چیز خوب سرخ شود. در این لحظه نان لواش را روی سطح کار قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

حالا مقداری از سس خیارشور را روی نان می‌ریزیم و با قاشق به خوبی پخش می‌کنیم. سپس سینه‌های مرغ گریل شده را روی نان لواش می‌گذاریم و کمی از مخلوط پیاز و گوجه‌فرنگی را روی آن می‌ریزیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا