مواد لازم

مواد لازم و آموزش لوبیا پلو اسپانیایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش لوبیا پلو اسپانیایی

لوبیا پلو اسپانیایی یکی از غذاهای خوشمزه و آسان است که می‌توان آن را با روش‌های مختلف درست کرد. برای یادگیری مراحل کامل و آسان تهیه این غذا، ادامه مطالب را در سایت آموزشی رضیم بخوانید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی ۳ عدد
لوبیا قرمز ¾ پیمانه خام
فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد
برنج ۱ پیمانه
آب ۱٫۵ پیمانه
زیتون‌ سبز ½ پیمانه
جعفری تازه ⅓ پیمانه
روغن کنجد ۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره و فلفل سیاه از هر کدام ½ قاشق چایخوری
زردچوبه و پاپریکا دودی از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل‌ قرمز به مقدار کافی

آموزش لوبیا پلو اسپانیایی

مرحله اول

برای اینکه لوبیا پلو اسپانیایی خوشمزه‌ای درست کنید، در ابتدا لوبیا قرمز را بشویید و آن را در یک کاسه با آب بگذارید. سپس اجازه دهید لوبیا به مدت ۶ تا ۱۲ ساعت در آب خیس بخورد تا نرم شود و نفخ آن گرفته شود.

“`html

مرحله دوم

ابتدا برنج را با آب خوب می‌شوییم و به همراه کمی نمک به یک کاسه آب می‌ریزیم. سپس برنج را به مدت ۲ ساعت در آب می‌گذاریم تا خیس بخورد. بعد از این، لوبیا را آبکش می‌کنیم و در یک قابلمه پر از آب می‌ریزیم.

مرحله سوم

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم لوبیا به مدت ۲ ساعت در آب بجوشد تا کاملاً پخته و نرم شود. بعد از این مدت، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و لوبیا را در آبکش می‌ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پیاز را به صورت خلالی و نازک خرد می‌کنیم و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم می‌گذاریم. سپس روغن کنجد را به قابلمه اضافه می‌کنیم و بلافاصله پیاز خرد شده را می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا پیاز نرم شود.

مرحله پنجم

زمانی که پیاز به رنگ شفاف درآمد، به آن پودر زیره، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا دودی و کمی فلفل قرمز اضافه می‌کنیم و ادامه می‌دهیم تا بوی خامی ادویه‌ها گرفته شود و ادویه‌ها کمی سرخ شوند.

مرحله ششم‎

حالا سیر را با رنده ریز رنده کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم و به خوبی تفت می‌دهیم تا عطر سیر آزاد شود. سپس پوست گوجه فرنگی‌ها را جدا کرده و به همراه فلفل دلمه‌ای به صورت نگینی خرد می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا گوجه‌ها شروع به سرخ شدن کنند. سپس لوبیا پخته شده را با کمی نمک به سایر مواد اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا برنج خیس خورده را در آبکش می‌ریزیم و سپس به قابلمه اضافه می‌کنیم. در ادامه آب را به قابلمه افزوده و حرارت را زیاد می‌کنیم تا آب به طور کامل تبخیر شود. بعد از آن حرارت را کم می‌کنیم و شعله‌پخش‌کن روی قابلمه می‌گذاریم.

مرحله نهم

زمانی که آب قابلمه تمام شد، آن را روی شعله‌پخش‌کن گذاشته و درب قابلمه را می‌بندیم. سپس اجازه می‌دهیم پلو به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت باقی بماند تا کاملاً پخته شود. در نهایت پلو را با جعفری و زیتون تزیین می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا