مواد لازم و آموزش لوبیا پلو با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش لوبیا پلو با مرغ
لوبیا پلو با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روشهای مختلفی تهیه میشود. شما میتوانید این غذا را با گوشت مرغ ریش ریش شده یا تکهای مثل ران یا سینه درست کنید. همچنین میتوان از گوشت مرغ قورمهای به صورت خورشتی هم استفاده کرد. برای افرادی که ترجیح میدهند از گوشت قرمز استفاده نکنند، این روش درست کردن لوبیا پلو به سبک رستورانی در منزل مناسب است. برای یادگیری کامل این آموزش آشپزی ایرانی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
برنج | 4 پیمانه |
فیله مرغ | 6 عدد |
لوبیا سبز | 200 گرم |
پیاز | 1 عدد متوسط |
زعفران دم کرده | 4 قاشق غذاخوری |
ادویه پلویی | 1 قاشق مرباخوری |
پودر گل سرخ | 1 قاشق چایخوری |
پودر دارچین | 1 قاشق چایخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت لوبیا پلو با مرغ
مرحله اول
برای درست کردن لوبیا پلو با مرغ، ابتدا برنج را بسته به نوعش بین 30 دقیقه تا 3 ساعت با آب ولرم و نمک خیس کنید. سپس پیاز را به صورت ریز خرد کرده و با کمی روغن در یک تابه تفت دهید.
مرحله دوم
وقتی پیاز نرم و شفاف شد، کمی زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و دوباره چند دقیقه تفت دهید تا ادویهها به خوبی با پیاز مخلوط شوند. سپس فیلههای مرغ را به صورت خورشتی خرد کنید.
مرحله سوم
در این مرحله، فیلههای مرغ را به تابه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند. مراقب باشید که مرغ را بیش از حد تفت ندهید چون باعث سفت شدن آن میشود.
مرحله چهارم
در همین حال، لوبیا سبز را خرد کرده و به مدت 5 دقیقه در آب جوش بگذارید تا کمی نرم شود. بعد از اینکه لوبیا نیمپز شد، به تابه اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا طعمها به هم برسند. ادامه دادن به مراحل پخت غذا را میتوانید در بخش بعدی مطالعه کنید.
“““html
در ادامه، لوبیا سبز را میشوییم و به تابه اضافه میکنیم. سپس کمی آن را تفت میدهیم تا لوبیا سبز کمی سرخ شود.
مرحله پنجم
در این مرحله، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا رنگ رب باز شود و کاملاً سرخ گردد. بعد از آن، نصف لیوان آب به تابه اضافه کرده و اجازه میدهیم که مرغ و لوبیا با حرارت ملایم بپزند.
مرحله ششم
زمانی که آب نیمه شده، تابه را از روی حرارت برمیداریم و به سراغ تهیه برنج میرویم. برای این کار یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت زیاد قرار میدهیم.
مرحله هفتم
حالا یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق غذاخوری روغن مایع به آب اضافه میکنیم و منتظریم تا آب به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، برنج که قبلاً خیس کردهایم را به آب اضافه میکنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله، 7 دقیقه صبر میکنیم تا برنج در مرحله اول پخته شود، سپس آن را آبکش میکنیم. در ادامه، دو قاشق روغن درون قابلمهای که برای پخت لوبیا پلو در نظر گرفتهایم میریزیم و آن را روی حرارت قرار میدهیم.
مرحله نهم
حال به انتخاب خود میتوانید از سیبزمینی ورقهای یا نان لواش برای تهدیگ استفاده کنید. سپس روی تهدیگ را با یک یا دو کفگیر برنج میپوشانیم و مقدار کمی از مخلوط لوبیا سبز و مرغ را روی برنج میریزیم.
مرحله دهم
بعد از این، مقداری پودر گل سرخ، پودر دارچین و ادویه پلویی روی مواد میپاشیم. به همین صورت، مواد را به شکل لایهای درون قابلمه میریزیم تا قابلمه پر شود. در آخر، زعفران دمکرده را به صورت یکنواخت روی برنج میریزیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله، یک دمکنی روی درب قابلمه میگذاریم و اجازه میدهیم لوبیا پلو به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. در پایان، لوبیا پلو را درون قابلمه مخلوط میکنیم تا یکدست شود و سپس در ظرف کشیده و سرو میکنیم.