مواد لازم

مواد لازم و آموزش لوبیا چشم بلبلی پلو با ماهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

روش تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو با ماهی

برنج یکی از غذاهای پرطرفدار و پرمصرف در دنیا است. این غذا به شیوه‌های مختلف طرز تهیه دارد. در این دستور پخت، برنج کنار لوبیا چشم بلبلی و شوید طبخ می‌شود. همچنین، ماهی جداگانه سرخ شده و با پیاز سرخ شده و کشمش سرو می‌شود. لوبیا چشم بلبلی خواص بیشتری نسبت به دیگر حبوبات دارد و هضم آن نیز آسان‌تر است.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۳ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه
شوید خشک یا تازه ½ پیمانه
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
آرد ۳ قاشق غذاخوری
ماهی ۴ تکه
کشمش (اختیاری) ۳ قاشق غذاخوری
پیاز (اختیاری) ۱ عدد
نمک و روغن به مقدار لازم

مراحل پخت لوبیا چشم بلبلی پلو با ماهی

مرحله اول

برای تهیه این پلو، ابتدا برنج را بشویید و آن را با آب و نمک از شب قبل خیس کنید. لوبیا چشم بلبلی را هم با آب خیس کنید و چندبار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.

مرحله دوم

در این مرحله، یک قابلمه بزرگ بردارید، آن را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید. وقتی آب به جوش آمد، برنج را به آن اضافه کرده و مقداری نمک بریزید. به طور جداگانه، لوبیاها را هم بپزید.

مرحله سوم

سپس برنج و لوبیا چشم بلبلی را آبکش کرده و با شوید خشک مخلوط کنید. زعفران دم‌کرده را نیز به آن اضافه کنید. یک قابلمه دیگر بردارید و کمی روغن در آن گرم کنید. سپس ته دیگ مورد نظر را در کف قابلمه بچینید.

مرحله چهارم

در این مرحله برنج و لوبیا و …
“““html

مواد را که با هم ترکیب کرده‌ایم، روی ته‌دیگ‌ها می‌ریزیم و می‌گذاریم با حرارت کم بپزد. ماهی‌ها را شسته و به قطعات کوچک تقسیم می‌کنیم. به آنها نمک می‌زنیم و می‌گذاریم برای یک ساعت استراحت کند.

مرحله پنجم

سپس ماهی‌ها را می‌شوییم تا نمک آن‌ها به‌طور کامل از بین برود. بعد آنها را در یک آبکش قرار می‌دهیم تا آب اضافه‌شان خارج شود. در ادامه، ماهی‌ها را روی یک پارچه تمیز می‌گذاریم تا به خوبی خشک شوند.

مرحله ششم

در یک کاسه جداگانه، آرد، زردچوبه، پودر تخم گشنیز و فلفل سیاه را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس ماهی‌ها را در این مواد بغلتانیم و در یک تابه با کمی روغن و حرارت ملایم سرخ می‌کنیم. پیاز را شسته و به شکل خلالی خرد می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله یک تابه دیگر برمی‌داریم و کمی روغن در آن می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا داغ شود. سپس پیازها را به آن اضافه می‌کنیم و آنها را به خوبی سرخ می‌کنیم. کمی پودر زعفران، زردچوبه و نمک نیز به این مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا می‌توانیم کشمش را بشوییم و از آب آن بگذرانیم و به پیازها اضافه کنیم تا سرخ شود و در کنار ماهی‌ها روی برنج بریزیم. لازم به ذکر است که اضافه کردن پیاز و کشمش به این غذا اختیاری است و می‌توان آن را حذف کرد.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا