مواد لازم و آموزش لوله کباب پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش لوله کباب پنیری
لوله کباب پنیری یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که میتوان به روشهای مختلف آن را تهیه کرد. اگر میخواهید مراحل درست کردن این غذا را به طور کامل یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
جعفری و گشنیز | ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری |
پنیر موزارلا | به مقدار کافی |
سماق، نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس |
|
گوجه فرنگی | ۲ تا ۳ عدد متوسط |
روغن زیتون | به مقدار کافی |
سیر | ۲ حبه |
آموزش لوله کباب پنیری
مرحله اول
برای درست کردن لوله کباب پنیری خوشمزه، ابتدا گوشت را به قطعات کوچک برش میزنیم و سپس آن را در یک کاسه با چرخگوشت چرخ میکنیم. بعد از آن جعفری و گشنیز را میشوییم.
مرحله دوم
حالا جعفری و گشنیز را در یک آبکش میگذاریم تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس بر روی تخته چوبی قرار میدهیم و به خوبی خرد میکنیم. بعد از آن، پوست پیاز را جدا کرده و آن را میشوییم.
مرحله سوم
در این مرحله، پیاز را با رنده ریز رنده کرده و از صافی عبور میدهیم تا آب اضافی آن خارج شود. سپس پیاز، سبزیهای معطر، نمک، فلفل سیاه و سماق را به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
اکنون مواد کباب را با دست خوب ورز میدهیم تا یکدست شوند. سپس مقداری از این مواد را برمیداریم و در دست خود شکل میدهیم. حالا یک تکه پنیر موزارلا را در وسط گوشت قرار میدهیم و گوشت را به شکل لوله در میآوریم.
مرحله پنجم
در این مرحله ادامه میدهیم و لوله کبابها را به همین صورت درست میکنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و کمی روغن میریزیم…
“““html
مایع را به تابه اضافه میکنیم. سپس اجازه میدهیم که روغن مایع به خوبی داغ شود.
مرحله ششم
حالا کبابها را درون تابه میگذاریم و آنها را کاملاً سرخ میکنیم. در ادامه، سس کباب را آماده میکنیم. برای این کار، گوجهفرنگیها را میشوییم، پوستشان را جدا میکنیم و به صورت ریز خرد میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، پوست سیرها را جدا میکنیم. سپس سیرها را به همراه روغن زیتون و گوجهفرنگیها درون دستگاه غذا ساز میریزیم و میکس میکنیم تا همه مواد خوب ترکیب شوند. بعد از آن، سس کباب را درون تابه میریزیم.
مرحله هشتم
در نهایت، سس را کمی تفت میدهیم و سپس کبابها را درون سس قرار میدهیم. اجازه میدهیم کبابها چند دقیقهای در سس بمانند تا مزه سس به آنها برسد. سپس کبابها را به همراه نان باگت، پیاز و ریحان سرو میکنیم. نوش جان!