مواد لازم و آموزش لوه کباب برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش لوه کباب
لوه کباب یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که ریشه آن به استان مازندران برمیگردد. برای یادگیری چگونگی درست کردن این غذا، با سایت رضیم همراه شوید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۴۰۰ گرم |
آلو بخارا | ۶ عدد |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
رب آلو | ۱ قاشق غذاخوری |
زرشک | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق مرباخوری |
دارچین | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
فلفل قرمز و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت لوه کباب
مرحله اول
برای درست کردن لوه کباب مازندرانی، ابتدا آلو بخاراها را در یک کاسه آب بگذارید تا خیس بخورند. سپس پیازها را به صورت خلالی بزرگ خرد کرده و در یک قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
مرحله دوم
بعد از آن، گوشت گوسفندی را به تکههای کوچکتر مانند گوشت خورشتی برش بزنید و به قابلمه اضافه کنید. کمی گوشت را تفت دهید تا رنگش تغییر کند، سپس دارچین را به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
مرحله سوم
در این مرحله، رب آلو را به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس یک لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید گوشت با حرارت ملایم بپزد. در این حین، زرشک و زعفران دم کرده را کمی تفت دهید و کنار بگذارید.
مرحله چهارم
وقتی که گوشت پخت، آلو بخارا را که خیس خورده بود، آبکش کنید و به قابلمه اضافه نمایید. سپس فلفل قرمز و شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود.
مرحله پنجم
حالا طعم غذا را بچشید و اگر نیاز بود، به آن نمک اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید تا آلو بخارا به طور کامل بپزد و نرم شود. این خورش به صورت کم آب سرو میشود، پس باید قدری صبر کنید تا روغن بیفتد.
مرحله ششم
پس از اینکه خورش به روغن افتاد، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با زرشک تزئین کنید. این خورش معمولاً با زرشک زیاد سرو میشود و اگر دوست دارید، میتوانید مقدار بیشتری زرشک نیز اضافه کنید. در نهایت، خورش را به همراه برنج سرو کنید.