مواد لازم

مواد لازم و آموزش لپه پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش لپه پلو

لپه پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که در شهرهای مختلف با روش‌های متفاوتی تهیه می‌شود. برای آشنایی با این آموزش آشپزی، ادامه مطلب را در سایت رضیم بخوانید.

برای تهیه لپه پلوی کرمانی، ابتدا لپه را از شب قبل خیسانده و بعد آن را با آب می‌پزیم. برنج را نیز خیس کرده و لپه پخته شده را آبکشی می‌کنیم. سپس پیاز و گوشت را تفت می‌دهیم و آن‌ها را به همراه برنج و لپه در قالب لایه‌لایه قرار می‌دهیم. بعد از آن که غذا دم کشید، می‌توانیم آن را سرو کنیم.

مواد لازم مقدار برای ۲ نفر
لپه ½ پیمانه
برنج ۲ پیمانه
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
زیره سیاه ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت لپه پلو

مرحله ۱: خیساندن لپه

برای تهیه لپه پلوی کرمانی، ابتدا لپه را از شب قبل در یک کاسه آب خیسانده تا نفخ آن برطرف شود. سپس لپه خیسانده شده را به همراه ۲ پیمانه آب در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و روی حرارت متوسط می‌گذاریم.

مرحله ۲: خیساندن برنج و آبکشی لپه

در این مرحله برنج را بسته به نوع آن به مدت ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت با ۱ قاشق چایخوری نمک و آب ولرم خیسانده می‌شود. بعد از پخت لپه، آن را با آب سرد آبکشی کرده و کنار می‌گذاریم تا آب اضافی‌اش خارج شود.

مرحله ۳: تفت دادن پیاز و گوشت

در این مرحله پیاز را به صورت ریز خرد کرده و همراه با کمی روغن در یک قابلمه کوچک تفت می‌دهیم. سپس گوشت را به تکه‌های کوچک خرد کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم و به خوبی تفت می‌دهیم تا سرخ شود.

مرحله ۴: پخت کامل گوشت

بعد از اینکه گوشت سرخ و رنگش تغییر کرد، ۲ پیمانه آب به همراه زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم گوشت کاملاً بپزد. برای خوشمزه‌تر شدن گوشت، بهتر است آب درون قابلمه کاملاً جذب گوشت شود.

مرحله ۵: پخت اولیه برنج

در این مرحله، یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا آب سریعتر به جوش بیاید. بعد از جوش آمدن آب، برنج خیسانده شده را اضافه کرده و ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان می‌دهیم تا پخت اولیه برنج انجام شود.

مرحله ۶: اضافه کردن

“`

لپه و زیره به برنج

بعد از اینکه ۳ دقیقه گذشت، لپه را به همراه کمی زردچوبه و زیره به برنج اضافه می‌کنیم. وقتی که دانه‌های برنج نرم شدند و می‌توانید یک کمی مغز آن‌ها را حس کنید، برنج و لپه را آبکشی می‌کنیم. حالا یک قابلمه مناسب را روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن اضافه می‌کنیم.

مرحله ۷: آماده کردن ته دیگ و لایه‌بندی برنج

در این مرحله، کمی نان یا سیب‌زمینی ورقه‌ای را برای درست کردن ته دیگ در کف قابلمه قرار می‌دهیم. سپس نصف مخلوط برنج و لپه‌ای که آبکش کرده‌ایم را روی ته دیگ می‌ریزیم. بعد از آن، گوشت‌های پخته شده را در وسط برنج می‌گذاریم و باقی‌مانده برنج را روی آن اضافه می‌کنیم.

مرحله ۸: دم کردن برنج و سرو غذا

حالا درب قابلمه را می‌گذاریم و می‌گذاریم برنج به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. در پایان، وقتی غذا آماده شد، آن را در ظرف مورد نظرمان می‌کشیم و با گوشت‌های تکه‌ای تزیین کرده و همراه با سالاد شیرازی سرو می‌کنیم.

مواد لازم و آموزش لپه پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا