مواد لازم و آموزش لی فافا پاراتا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش لی فافا پاراتا
لی فافا پاراتا، که به آن پاراتای سربسته نیز گفته میشود، یک نان تو پر خوشمزه است که ریشهاش از شمال هند میآید. این نان معمولاً با سبزیجات پر میشود و به شکل پاکت نامه (چهارگوش) درست میشود و برای صبحانه با ماست یا چنتیهای مختلف سرو میشود. میتوانید داخل پاراتا را بنا به سلیقه خود با مواد گیاهی یا گوشتی پر کنید. اما باید دقت کرد که بعد از پخت، روغنی از آن بیرون نریزد. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله تهیه لی فافا پاراتا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم لی فافا پاراتا | |
آرد نانوایی | یک و نیم پیمانه |
آرد سبوسدار | نصف پیمانه |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
آب | به میزان لازم |
مواد میانی | |
پنیر موزارلا یا پنیر ورقه ای | به میزان لازم |
کره ذوب شده | به میزان لازم |
آموزش لی فافا پاراتا
مرحله اول
برای تهیه این غذای خوشمزه هندی، ابتدا خمیر را آماده میکنیم. برای درست کردن خمیر، آرد نانوایی، آرد سبوسدار و نمک را در یک کاسه مخلوط میکنیم و به تدریج آب اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود.
آموزش لی فافا پاراتا
خمیر را به خوبی ورز میدهیم تا صاف و یکدست شود. سپس اجازه میدهیم خمیر حدود یک ربع استراحت کند. بعد از استراحت، خمیر را به چهار قسمت تقسیم میکنیم. هر قسمت را به شکل دایره باز کرده و مواد میانی را در وسط آن میریزیم.
مرحله سوم
اگر دوست دارید، میتوانید روی مواد، پنیر موزارلا یا پنیر ورقهای بگذارید و سپس خمیر را به شکل چهارگوش از تمام طرفها جمع کنید. یک تابه را بر روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا گرم شود. کمی تابه را چرب کرده و پاراتا را در آن میپزیم.
آموزش لی فافا پاراتا
در این مرحله، وقتی رنگ خمیر تغییر کرد، روی سطح پاراتا کره آب شده را به طور یکنواخت میمالیم تا نانها ترد و برشته شوند. در تمام طول پخت، حرارت باید ملایم باشد تا خمیر به خوبی پخته شود. پاراتاها همیشه داغ و تازه سرو میشوند.