مواد لازم و آموزش ماست موسیر خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش ماست موسیر
ماست موسیر یکی از تنقلات خوشمزه ایرانی است که معمولاً در کنار غذاهای مختلف سرو میشود. برای یادگیری طرز تهیه این ماست خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم ماست موسیر | |
موسیر خشک | ۵۰ گرم |
ماست چکیده | ۵۰۰ تا ۷۵۰ گرم |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
دستور تهیه ماست موسیر
خیساندن موسیر ها
برای تهیه ماست موسیر خوشمزه، ابتدا موسیرها را در یک کاسه عمیق میریزیم و تا یک بند انگشت روی موسیرها آب گرم میریزیم تا خوب خیس بخورند و نرم شوند. زمانی که موسیرها نرم شدند، آنها را در آبکش قرار میدهیم.
خرد کردن موسیر ها
پس از خالی کردن آب اضافی موسیرها، لازم نیست بیشتر آنها را آب بکشیم. وقتی که آب موسیرها به خوبی خارج شد، باید آنها را ریز کنیم. برای این کار، میتوانیم از میکسر یا مخلوطکن استفاده کنیم.
افزودن موسیر ها به ماست
اگر میکسر یا مخلوطکن در دسترس نداشتیم، میتوانیم موسیرها را با رنده ریز رنده کنیم. بعد از اینکه موسیرها را خرد کردیم، آنها را داخل ماست میریزیم.
اضافه کردن نمک
سپس نمک را هم به مواد اضافه میکنیم و همه چیز را به خوبی مخلوط میکنیم. بعد از مخلوط کردن، کاسه را به مدت ۶ ساعت در یخچال میگذاریم تا طعم موسیر به ماست برسد. بر اساس سلیقه خود میتوانیم مقدار ماست را متناسب با موسیر کم یا زیاد کنیم.