مواد لازم

مواد لازم و آموزش ماش پلو با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش ماش پلو با مرغ

اگر به غذاهای خانگی و سنتی علاقه دارید، امروز یک پیشنهاد خاص برای شما داریم. ماش پلو با مرغ که به عنوان قاطی پلو نیز شناخته می‌شود، یکی از غذاهای محبوبی است که می‌توانید آن را در کنار ترشی و سبزی‌های معطر سرو کنید. این غذا از موادی سالم و پرخاصیت درست شده و به خاطر طمع خوشمزه‌اش، در میان خانواده‌های ایرانی بسیار محبوب است. اگر به دنبال یک غذای متفاوت و خانگی هستید و یا بعد از یک روز خسته‌کننده می‌خواهید چیزی خوشمزه بپزید، این غذا گزینه‌ی عالی‌ای است. بیایید با هم طرز تهیه‌ی ماش پلو با مرغ خوشمزه و ویژه را یاد بگیریم.

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج ۲ پیمانه
ماش ¾ پیمانه
سینه یا ران مرغ ۱ عدد
هویج ۲ عدد
کشمش ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
کره ۲۰ گرم
آبغوره ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش ماش پلو با مرغ

مرحله اول

برای درست کردن ماش پلو با مرغ، اول از همه ¾ پیمانه ماش را در یک کاسه بزنید و بگذارید برای ۱۰ دقیقه در آب خیس بخورد. سپس یک قابلمه کوچک روی گاز بگذارید و حرارت را روشن کنید.

مرحله دوم

ماش‌ها را به همراه چند پیمانه آب در قابلمه بریزید و بگذارید بپزد. توجه داشته باشید که در آخر پخت، ماش باید نرم باشد اما له نشود. مرغ را به صورت نوارهای باریک برش دهید و روی آن نمک، فلفل و زردچوبه بپاشید.

مرحله سوم

تعدادی زعفران دم‌کرده را با مقداری روغن زیتون روی مرغ بریزید و خوب مخلوط کنید. شما می‌توانید در این مرحله مرغ را در یک قابلمه آب‌پز کنید و سپس ریش‌ریش نمایید.

مرحله چهارم

حالا یک تابه روی گاز قرار دهید و کف آن را چرب کنید.

“““html

سپس مرغ‌های ریش‌ریش‌شده را درون تابه قرار دهید و با کمی کره، زعفران و آبغوره تفت دهید. حتما دقت کنید که حرارت گاز باید بالا باشد و مدت زمان سرخ شدن کم. هدف این است که مرغ آبدار بماند و خشک نشود.

مرحله پنجم

مقداری هویج را خوب بشویید و سپس آن را رنده کنید. یک تابه کوچک روی گاز قرار دهید و کف آن را کمی با روغن چرب کنید. سپس هویج‌ها را درون تابه بریزید و به همراه زعفران به خوبی تفت دهید.

مرحله ششم

در این مرحله، پیازهای خلالی و کشمش‌ها را نیز روی حرارت خوب سرخ کنید. سپس این مواد را در یک محل مناسب قرار دهید. دو پیمانه برنجی که از قبل در آب خیس کرده‌اید را در یک قابلمه بزرگ بریزید و به آن کمی نمک و آب اضافه کنید تا بپزد.

مرحله هفتم

پس از آبکش کردن، ماش پخته شده (که آب آن باید کاملاً گرفته شده باشد) را به برنج آبکش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. دقت کنید که این کار را به آرامی و با دقت انجام دهید تا برنج و ماش له نشود.

مرحله هشتم

در این مرحله کف قابلمه برنج را با کمی روغن چرب کنید. سیب‌زمینی‌های برش‌خورده را با زعفران خوش‌رنگ کنید و سپس به ترتیب در کف قابلمه قرار دهید. حالا مخلوط ماش و برنج را به آرامی با کفگیر روی ته‌دیگ بریزید.

 

مرحله نهم

پس از اینکه برنج را در قابلمه ریختید، روی آن را با نصف استکان از ترکیب آب، زعفران و کره بپوشانید و بگذارید بپزد. پس از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه که برنج کاملاً پخته شد، آن را در دیس سرو کنید و رویش را با مخلوط مرغ به همراه پیاز داغ، کشمش و هویج تزئین کنید.

مواد لازم و آموزش ماش پلو با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

نکات پخت ماش پلو با مرغ

برای اینکه ماش پلو شفته نشود، حتماً آن را آبکش کنید.

دقت کنید که برخی از حبوبات مانند عدس و ماش ممکن است از چند زمین مختلف برداشت شوند، بنابراین بعضی دانه‌ها ممکن است نپخته باقی بمانند. پس به دانه‌های له شده توجه نکنید و همه دانه‌ها را بپزید.

در صورت تمایل، می‌توانید همه مواد (هویج، پیاز، کشمش و مرغ) را قبل از دم کردن برنج به صورت لایه لایه به آن اضافه کنید و مواد را با هم بپزید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا