مواد لازم و آموزش ماش پلو با کدو حلوایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش ماش پلو با کدو حلوایی
ماش پلو با کدو حلوایی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب مناطق شمالی کشور ماست که به روشهای مختلفی تهیه میشود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذا، با سایت آموزشی رضیم در ادامه همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
روغن کنجد | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
برنج | ½ پیمانه |
کدو حلوایی | ۲ پیمانه |
ماش | ½ پیمانه |
زعفران دم کرده | ۳ قاشق غذاخوری |
زردچوبه و پودر گل محمدی | از هر کدام ½ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ¼ قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار کافی |
آموزش ماش پلو با کدو حلوایی
مرحله اول
برای درست کردن ماش پلو با کدو حلوایی خوشمزه، اول از همه ماش را بشویید و داخل یک قابلمه آب بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید ماش به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد تا خوب پخته شود.
مرحله دوم
حالا برنج را بشویید و همراه با کمی نمک داخل یک کاسه آب بریزید. بگذارید برنج به مدت ۳۰ دقیقه خیس بخورد. بعد از ۳۰ دقیقه، ماش را در آبکش بریزید تا آب اضافیاش خارج شود.
مرحله سوم
برنج خیسشده را در آبکش بخار دهید و پیاز را به صورت خلالی و نازک برش بزنید. یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم بگذارید. سپس روغن کنجد را اضافه کنید و بعد از آن پیاز را بیفزایید.
مرحله چهارم
پیاز را تفت دهید تا کمی سرخ شود. بعد از آن زردچوبه، پودر گل محمدی، دارچین، فلفل قرمز و کمی نمک را به قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن مواد ادامه دهید.
“““html
ادامه میدهیم تا بوی خامی ادویهها کاملاً از بین برود.
مرحله پنجم
حال پوست کدو حلوایی را جدا کرده و به صورت خلالی خرد میکنیم. سپس آن را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا کمی سرخ شود. سپس ماش پخته شده را همراه با برنج به قابلمه میریزیم و همه را خوب مخلوط میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله کمی آب به قابلمه اضافه میکنیم و میگذاریم آب به طور کامل بخار شود. باید توجه کنید که مقدار آب کمتر از زمانی باشد که معمولاً برای پخت برنج استفاده میکنید، چون کدو حلوایی آب میاندازد و برنج شفته میشود.
مرحله هفتم
حالا حرارت را زیاد میکنیم تا آب داخل قابلمه تبخیر شود. سپس زعفران دمکرده را به آرامی روی برنج میپاشیم. بعد روی حرارت ملایم شعله پخشکن میگذاریم و قابلمه را روی آن قرار میدهیم.
مرحله هشتم
حالا درب قابلمه را با دمکنی میپوشانیم و میگذاریم. اجازه میدهیم برنج به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا خوب دم بکشد. بعد از این زمان برنج را مخلوط کرده و به همراه ماست سرو میکنیم. نوش جان.