آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش مافین براونی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش مافین براونی

مافین براونی یک نوع شیرینی ساده و خوشمزه است که در بسیاری از کشورها محبوب است و معمولاً برای مهمانی‌ها و پذیرایی‌ها درست می‌شود. با ما در سایت رضیم همراه باشید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله مافین براونی را با هم مرور کنیم.

مواد لازم مافین براونی
تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
شیر ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
کره ۶۰ گرم
شکلات شیری ۶۰ گرم
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۱٫۵ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

آموزش مافین براونی

مرحله اول

برای شروع درست کردن مافین براونی، باید شکلات شیری و کره را داخل یک قابلمه بریزیم. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و به آرامی مخلوط کنید تا مواد ذوب شده و با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم

زمانی که کره و شکلات کاملاً ذوب شدند، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم تا مواد کمی خنک شوند. حالا وارد مرحله بعد می‌شویم و تخم مرغ را به همراه شکر در یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله سوم

این مرحله شامل مخلوط کردن مواد با همزن است تا حجم مواد بیشتر شده و تخم مرغ کف کند. سپس ترکیب شکلات و کره را که به خنکی رسیده و شیر را به کاسه اضافه می‌کنیم و یکی دو دقیقه دیگر مخلوط می‌کنیم تا همه چیز یکدست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، آرد را با پودر کاکائو و بکینگ پودر مخلوط می‌کنیم. سپس این مخلوط را روی مواد داخل کاسه الک کرده و با یک لیسک هم می‌زنیم تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند. در ادامه، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.

مرحله پنجم

کپسول‌های کیک را در قالب مافین قرار داده و آنها را تا نیمه با مایه کیک پر می‌کنیم. سپس قالب را درون فر قرار داده و اجازه می‌دهیم مافین‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند.

مرحله ششم

اگر بخواهید مغز مافین‌ها نرم‌تر باشد، می‌توانید ۵ دقیقه زودتر آنها را از فر خارج کنید. پس از پخت، قالب را از فر درآورده و اجازه می‌دهیم مافین‌ها خنک شوند. سپس آنها را از قالب خارج کرده و می‌توانید سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا