مواد لازم و آموزش مافین زنجبیلی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه مافین زنجبیلی
مافین زنجبیلی کیکی خوشمزه و معطر است که میتوان با مواد اولیه ساده تهیه کرد. برای یادگیری کامل و گام به گام طرز تهیه این مافین خوشمزه، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای مافین زنجبیلی |
|
آرد | ۱٫۵ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ½ پیمانه |
روغن مایع | ½ پیمانه |
شیره خرما | ½ پیمانه |
آب ولرم | ۱ پیمانه |
پودر دارچین | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | ۲ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پنس |
مواد لازم برای روی مافین |
|
پنیر خامهای | ۲۰۰ گرم |
کره نرم | ۷۰ گرم |
پودر شکر | ۱ پیمانه |
طرز تهیه مافین زنجبیلی
مرحله اول
برای تهیه
“““html
مافین زنجبیلی خوشمزه: در ابتدا آرد را به همراه پودر زنجبیل، پودر دارچین، بیکینگ پودر و نمک درون الک میریزیم و سه بار الک میکنیم. سپس آن را کنار میگذاریم. بعد، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم.
مرحله دوم
در مرحله بعد، تخممرغ را به همراه شکر در یک کاسه مناسب میریزیم و با همزن برقی به مدت ۵ تا ۶ دقیقه هم میزنیم تا رنگ آن کرم مانند و کشدار شود. سپس شیره خرما را با آب ولرم و روغن مایع به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا مواد داخل کاسه را فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم. سپس کمکم مواد خشک را به کاسه اضافه میکنیم و با لیسک به آرامی هم میزنیم تا مایه کیک کاملاً یکدست و یکنواخت شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، دو سوم حجم قالب مافین را با مایه کیک پر میکنیم و آن را در طبقه وسط فر قرار میدهیم. سپس اجازه میدهیم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزند. در این مدت به سراغ درست کردن مایه کرم پنیری میرویم.
مرحله پنجم
برای تهیه مایه کرم پنیری، کره را در یک کاسه مناسب میریزیم و با همزن برقی به خوبی هم میزنیم تا خامهای شود. سپس پنیر خامهای و پودر شکر را به کاسه اضافه میکنیم و به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم.
مرحله ششم
پس از اینکه مافینها پخته شدند، قالب را از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم مافینها کاملاً خنک شوند. بعد از خنک شدن، مافینها را از قالب جدا کرده و از وسط به دو قسمت تقسیم میکنیم و روی آنها مایه پنیری میریزیم.
مرحله هفتم
حالا مافینها را به هم میچسبانیم و دور آنها را دوباره با مایه کرم پنیری کاملاً کاور میکنیم. در نهایت، مافینها را درون ظرف مورد نظرمان قرار میدهیم و با انجیر، تمشک و بلوبری تزیین کرده و آن را با چای سرو میکنیم. نوش جان!