مواد لازم و آموزش مافین شلیل خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش مافین شلیل
مافینها یا کاپ کیکها، کیکهای کوچکی هستند که در قالب یا کپسولهای مافین درست میشوند و به عنوان شیرینی برای مراسمهای مختلف استفاده میشوند. مافین شلیل یکی از انواع این مافینها است که با شلیل داخل و روی کیک، طعم و بافت بسیار خوبی را ارائه میدهد. تهیه مافین شلیل کار راحتی است و میتوانید به جای شلیل از هلو هم استفاده کنید. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه مافین شلیل، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم مافین شلیل | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد | ۲۵۰ گرم معادل ۲ لیوان |
ماست | ۲۵۰ گرم معادل ۱ لیوان |
شلیل | ۳ عدد |
روغن | ۱۰۰ میلی لیتر معادل نصف لیوان |
شکر | ۱۸۰ گرم معادل ۱ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
پرک بادام | جهت تزئین |
آموزش مافین شلیل
مرحله اول
برای تهیه مافینهای خوشمزه با طعم شلیل، ابتدا یک کاسه بزرگ بردارید و تخممرغها را به همراه شکر و وانیل داخل آن بریزید. با همزن برقی حدود ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید تا ترکیب سفید و کشدار شود.
مرحله دوم
حال ماست و روغن را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و الک کنید و سپس به بقیه مواد اضافه کنید و فقط تا حد مخلوط شدن هم بزنید. دو عدد از شلیلها را بشویید، پوست بکنید و خرد کنید.
مرحله سوم
اکنون تکههای شلیل خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید. سپس این مخلوط را در قالبهای مافین که قبلاً چرب و آردپاشی شدهاند یا در کپسولهای کاغذی بریزید. یک شلیل باقیمانده را به صورت نازک برش بزنید و روی کیک بچینید.
مرحله چهارم
سپس با پرک بادام اطراف آن را تزئین کنید. قالبها را در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است، به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید. بعد از اتمام زمان، با خلال دندان چک کنید تا مطمئن شوید کاملاً پخته شدهاند. سپس از فر خارج کنید.
مرحله پنجم
حالا بگذارید کاملاً سرد شوند، سپس آنها را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید. یک نکته مهم: قبل از شروع کار، تمام مواد را از یخچال خارج کنید و بگذارید به دمای اتاق برسند، زیرا این کار در کیفیت مافینها تأثیر دارد.