مواد لازم و آموزش مافین شکلاتی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش مافین شکلاتی
مافین شکلاتی یکی از شیرینیهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است. این شیرینی به عنوان میان وعدهای عالی برای مهمانیهاست و ساده و سریع تهیه میشود. برای آشنایی کامل و گام به گام با آموزش مافین شکلاتی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم مافین شکلاتی | |
آرد | ۲ پیمانه حدود ۲۴۰ گرم |
شکر | نصف پیمانه حدود ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
ماست | نصف پیمانه حدود ۱۰۰ گرم |
شیر | نصف پیمانه حدود ۱۰۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
شکلات ذوب شده | ۱۰۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
وانیل | به مقدار دلخواه |
پودر کاکائو | به مقدار دلخواه |
آموزش مافین شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه مافین شکلاتی خوشمزه، ابتدا کره را در دمای اتاق بگذارید تا نرم شود. سپس آن را در ظرفی ریخته و شکر را بهش بیفزایید و با همزن برقی با سرعت تند حدود ۳ تا ۴ دقیقه مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی به دست آید.
مرحله دوم
پس از اینکه مواد با هم خوب مخلوط شد، شیر را که به دمای اتاق رسیده است اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شوند و مایعی صاف به دست آید.
مرحله سوم
سپس ماست را که از قبل به دمای اتاق رسیده، به مخلوط اضافه کنید و با همزن به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دیگر هم بزنید تا مواد کاملاً یکنواخت شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله، آرد را در یک ظرف جداگانه الک کنید تا سبک شود و سپس بکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کرده و با هم بزنید و دوباره الک کنید تا آرد صاف و بدون گلوله شود.
نکته: برای داشتن طعم و رنگ بهتر مافین شکلاتی میتوانید یک یا دو قاشق پودر کاکائو را جایگزین ۱ یا ۲ قاشق از آرد کنید.
مرحله پنجم
سپس آرد را آهسته و در ۲ تا ۳ مرحله بر روی مواد الک کرده و با همزن با سرعت کم هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و خمیری یکدست به دست آید.
مرحله
“`
مرحله ششم
در این مرحله، تخممرغها را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی به مدت چند دقیقه هم بزنید تا رنگ آنها سفید و حجیم شود. سپس میتوانید به دلخواه یک مقدار وانیل به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود.
مرحله هفتم
بعد از اینکه تخممرغها خوب مخلوط شدند، آنها را به باقی مواد اضافه کنید و با یک همزن دستی به آرامی هم بزنید تا مخلوط همه مواد صاف و یکدست شود. سپس با استفاده از لیسک، اطراف کاسه را تمیز کنید.
مرحله هشتم
حالا شکلات تلخ را به شکل بنماری آب کنید یعنی آن را روی بخار کتری ذوب کنید و بعد روی مواد ریخته و با لیسک هم بزنید تا خوب مخلوط شود و خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
نکته: اگر میخواهید مافین وانیلی درست کنید، به جای شکلات تلخ از شکلات سفید و نصف قاشق چایخوری وانیل استفاده کنید.
مرحله نهم
سپس قالبهای کاغذی کاپ کیک را در سینی فر بچینید و ۳/۲ از آنها را با مخلوط کیک پر کنید. بعد از آن، به مقدار دلخواه و با سلیقه خود، روی هر کاپ کیک شکلات چیپسی بریزید.
مرحله دهم
حالا سینی را در فر که قبل از این گرم کردهاید بگذارید و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. اجازه دهید کاپ کیکها حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزند.
مرحله یازدهم
بعد از پخت مافینهای شکلاتی، سینی را از فر خارج کنید و بگذارید در دمای اتاق خنک شوند. سپس سطح کاپ کیکها را با شکلات صبحانه، گاناش، خامه یا کرم شکلاتی تزئین کنید.
مرحله دوازدهم
در نهایت تعدادی از مافینهای شکلاتی را در ظرف مورد نظر بچینید و کمی مغز گردو، فندق، پسته، بادام یا برشهای موز و توتفرنگی روی آنها بگذارید و با چای یا قهوه سرو کنید.