آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش مافین لبو خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش مافین لبو

مافین لبو یکی از انواع شیرینی‌های ساده و خوشمزه است که در بسیاری از کشورها تهیه می‌شود و معمولاً برای پذیرایی از مهمانان استفاده می‌شود. برای یادگیری مراحل کامل و ساده تهیه مافین لبو، قسمت‌های بعدی را در سایت رضیم دنبال کنید.

مواد لازم مافین لبو
آرد ۱ و نیم لیوان
شکر ۱ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ و نیم قاشق چایخوری
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ¼ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد
نمک ½ قاشق چایخوری
شیر یا آب ۶۰ گرم
روغن مایع ۱۲۰ گرم
پوره لبو ( ۲ عدد لبو متوسط) ۱ لیوان

آموزش مافین لبو

مرحله اول

برای درست کردن مافین لبو خوشمزه، اول از همه لبوها را تمیز می‌شوییم. سپس آن‌ها را در یک قابلمه می‌گذاریم و قابلمه را تا نیمه آب پر می‌کنیم. بعد قابلمه را روی حرارت متوسط می‌گذاریم و می‌گذاریم لبوها به مدت ۳ تا ۴ ساعت بپزند.

مرحله دوم

بعد از اینکه لبوها پخته شدند، آن‌ها را از قابلمه بیرون می‌آوریم، پوست‌شان را جدا می‌کنیم و خرد می‌کنیم. سپس لبوهای خردشده را در غذاساز می‌گذاریم و میکس می‌کنیم تا کاملاً پوره شوند. سپس پوره را از صافی رد می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، آب اضافی پوره لبو را جدا می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. سپس تخم‌مرغ‌ها، شیر و روغن مایع را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و با همزن برقی مخلوط می‌کنیم تا تخم‌مرغ‌ها کاملاً خوب هم بخورند.

مرحله چهارم

حالا شکر را به همراه پوره لبو به مخلوط تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم تا همه مواد خوب مخلوط و یکدست شود. سپس آرد را با بکینگ‌پودر، پودر دارچین، نمک، جوش‌شیرین و پودر زنجبیل در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، مواد خشک را هم می‌زنیم و بعد آنها را درون الک می‌ریزیم و سه بار الک می‌کنیم. سپس این مواد خشک را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و با لیسک هم می‌زنیم تا مایه کیک یکدست شود.

مرحله ششم

حالا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کاملاً گرم شود. سپس کپسول‌های کاغذی را در قالب مافین قرار می‌دهیم و دو سوم کپسول‌ها را با مایه کیک پر می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، قالب مافین را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم مافین‌های لبو به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بمانند تا به خوبی بپزند. بعد از این زمان، قالب مافین را از فر خارج می‌کنیم.

مرحله هشتم

در نهایت، اجازه می‌دهیم مافین‌های لبو کاملاً خنک شوند، سپس آنها را در ظرف مورد نظر می‌گذاریم. بعد از آن، می‌توانیم مافین‌های لبو را با سس شکلات قرمز تزئین کنیم و همراه با چای زعفرانی یا قهوه سرو کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا