مواد لازم و آموزش مافین هلو خانگی (مرحله به مرحله)

طرز تهیه مافین هلو
مافین هلو یکی از شیرینیهای خوشمزه و راحت فصل تابستان است که میتوان به روشهای مختلفی آن را درست کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مافین هلو، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای مافین هلو | |
آرد قنادی | ۱٫۵ پیمانه |
شکر | ½ پیمانه |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
دارچین | ¼ قاشق چایخوری |
جوز هندی | ⅛ قاشق چایخوری |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ⅓ پیمانه |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ½ پیمانه |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
هلوی خرد شده | ۱٫۵ پیمانه |
طرز تهیه مافین هلو
مرحله اول
برای درست کردن مافین هلو، ابتدا آرد را الک کرده و سپس با شکر، دارچین، جوز هندی و نمک در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود.
مرحله دوم
در یک کاسه دیگر، تخممرغ را بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس شیر، روغن مایع، عسل و وانیل را به آن اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید تا همه چیز با هم ترکیب شود.
مرحله سوم
در این مرحله، فر را بر روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید کاملاً گرم شود. حالا مخلوط مواد تر را به کاسه حاوی مواد خشک اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
مرحله چهارم
توجه کنید که نباید مواد را بیش از حد هم بزنید، فقط تا جایی که خمیر یکدست شود. پس از این که خمیر آماده شد، هلوهای خرد شده را اضافه کنید و آرام هم بزنید، سپس کپسولهای مافین را درون قالب مخصوص قرار دهید.
مرحله پنجم
حالا باید مواد خمیری را بین ۸ تا ۹ قالب مافین تقسیم کنید. به یاد داشته باشید که نباید بیش از سهچهارم حجم قالبها را پر کنید، زیرا مافینها در حین پخت پف کرده و ممکن است از قالب بیرون بریزند و شکلشان خراب شود.
مرحله ششم
اکنون قالب را به داخل فر بگذارید و اجازه دهید مافینها به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. سپس آنها را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شوند. مافینها را میتوانید تا ۴ روز در ظرف دربسته نگهداری کنید.