مواد لازم و آموزش مافین هویج خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش مافین هویج
مافین هویج یکی از دسرهای خوشمزه و ساده ای است که در کشورهای مختلف تهیه میشود. این دسر با دستورهای متنوع درست میشود. برای یادگیری دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله مافین هویج با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم مافین هویج | |
آرد | ۱ و ¼ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
ماست کم چرب | ½ پیمانه |
شکر قهوه ای | ۱ پیمانه |
هویج | ۱ و نیم پیمانه |
مغز گردو | ¼ پیمانه |
روغن مایع | ¼ پیمانه |
جوش شیرین | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
جوز هندی رنده شده | ¼ قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | ¼ قاشق چایخوری |
آموزش مافین هویج
مرحله اول
برای تهیه مافین هویج خوشمزه، ابتدا تخممرغها را همراه با شکر و وانیل در یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس با یک همزن دستی آنها را به خوبی مخلوط میکنیم، حدود ۵ تا ۷ دقیقه، تا مخلوط روشن و کشدار شود.
مرحله دوم
در این مرحله، باید دور کاسه را تمیز کنیم تا مطمئن شویم که تخممرغها به طور یکنواخت هم زده شدهاند. سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه کرده و آن را به مدت ۱ دقیقه هم میزنیم تا کاملاً مخلوط شود.
مرحله سوم
حالا ماست را به مخلوط تخممرغ اضافه میکنیم و دوباره با همزن دستی به مدت چند دقیقه هم میزنیم تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
“““html
۱ دقیقه هم میزنیم. بعد هویج را میشوییم و پوستش را کاملا جدا میکنیم.
مرحله چهارم
حالا هویج را با رندهای که دندانههای ریز دارد، رنده میکنیم و سپس به مخلوط تخممرغ اضافه میکنیم. دوباره با همزن دستی به اندازه کافی هم میزنیم تا مخلوط شوند. سپس آرد، بکینگپودر، پودر دارچین و جوز هندی را در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، پودر زنجبیل را به همراه نمک و جوش شیرین به مخلوط آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم. سپس مواد خشک را درون الک میریزیم و آنها را ۳ بار الک میکنیم. بعد از آن، مواد الکشده را به آرامی و طی ۳ مرحله به مخلوط تخممرغ اضافه میکنیم.
مرحله ششم
حالا با یک لیسک، مایه کیک را به آرامی و به صورت دورانی هم میزنیم تا یکدست شود. سپس فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم و منتظر میمانیم تا فر کاملاً گرم شود.
مرحله هفتم
در این مرحله، کپسولهای کاغذی را درون قالب مافین قرار میدهیم و دو سوم آنها را با مایه کیک پر میکنیم. همچنین مغز گردو را به دو قسمت تقسیم میکنیم و روی مایه کیک میگذاریم.
مرحله هشتم
اکنون قالب مافین را در طبقه وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم کیک مافین به مدت ۲۰ دقیقه در فر بماند تا کاملاً بپزد. بعد از این زمان، کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست میکنیم.
مرحله نهم
در این مرحله، یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در مرکز کیک فرو میبریم و سپس خارج میکنیم. اگر مایه کیک به سیخ نچسبیده بود، یعنی کیک کاملاً پخته است. بعد، قالب مافین را از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم کیک کاملاً خنک شود.
مرحله دهم
در نهایت، کپسولهای کاغذی کیک را از قالب مافین خارج میکنیم و در ظرف مورد نظرمان میچینیم. سپس این شیرینی خوشمزه را با چای زعفرانی تازه دم یا قهوه سرو میکنیم. نوش جان.