آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش مافین هویج و سیب خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش مافین هویج و سیب

مافین هویج و سیب یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و ویژه‌ای است که برای پذیرایی آماده می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه مافین هویج و سیب، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم مافین هویج و سیب
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱ لیوان
سیب ۱ عدد
هویج ۱ عدد
روغن مایع ½ لیوان
مغز گردو ½ لیوان
پودر دارچین ½ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق مرباخوری
آرد سفید قنادی ۲ لیوان

آموزش مافین هویج و سیب

مرحله اول

برای درست کردن مافین هویج و سیب خوشمزه، اول تخم‌مرغ را با شکر در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا مخلوط روشن و کش‌دار شود.

مرحله دوم

حالا روغن مایع را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و دوباره با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه هم می‌زنیم. سپس آرد را به همراه بکینگ پودر و دارچین در یک کاسه دیگر ریخته و مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، مخلوط آرد را از الک عبور می‌دهیم و ۳ بار الک می‌کنیم. سپس هویج را می‌شوییم، پوستش را جدا کرده و با رنده ریز می‌زنیم و بعد با دست فشار می‌دهیم تا آب اضافی آن خارج شود.

مرحله چهارم

حالا سیب را می‌شوییم، پوستش را جدا کرده و مانند هویج با رنده ریز رنده می‌کنیم و سپس با دست…

“““html

فشار می دهیم تا آب اضافی آن گرفته شود. در ادامه هویج و سیب را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پوست گردو را جدا می کنیم، سپس مغز آن را با کمک چاقو به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و درون کاسه حاوی مخلوط تخم مرغ می ریزیم. بعد با دور کند همزن برقی به مدت کمی هم می زنیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند.

مرحله ششم

در این مرحله وقتی مخلوط تخم مرغ خوب ترکیب شد، مواد خشک را طی ۳ مرحله به آن اضافه می کنیم و با لیسک به آرامی و به یک سمت مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود.

مرحله هفتم

حالا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم و منتظر می مانیم تا فر به خوبی گرم شود. سپس داخل قالب مافین را با کمی روغن مایع چرب می کنیم و دو سوم آن را با مایه کیک پر می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم مافین هویج و سیب به مدت ۱۵ دقیقه درون فر پخته شود. بعد از این زمان قالب را از فر خارج می کنیم.

مرحله نهم

در نهایت اجازه می دهیم مافین کاملا خنک شود و سپس آن را از قالب خارج می کنیم. بعد مافین های هویج و سیب را در ظرف مورد نظر قرار می دهیم و آن را به همراه چای زعفرانی تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش مافین هویج و سیب خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا