مواد لازم و آموزش مافین پسته ای خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش مافین پسته ای
مافین پسته ای یکی از شیرینیهای خوشمزه ایرانی است که عموماً برای مراسمهای خاص درست میشود. برای یادگیری روند تهیهی این مافین خوشطعم، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم مافین پسته ای | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
ماست | ½ لیوان |
روغن مایع | ⅔ لیوان |
آرد | ۲ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر هل | ۱ قاشق غذاخوری |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
مغز پسته | به مقدار کافی |
آموزش مافین پسته ای
مرحله اول
برای درست کردن مافین پستهای خوشمزه، ابتدا مواد سرد مانند تخم مرغ و ماست را ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار از یخچال بیرون میآوریم تا به دمای اتاق برسند. این کار به مخلوط بهتر مواد کمک میکند.
مرحله دوم
در مرحله بعد، تخم مرغها را در یک کاسه بزرگ میریزیم و با همزن برقی خوب هم میزنیم تا کف کند. پس از آن وانیل و شکر را به تخم مرغها اضافه کرده و دوباره با همزن به مدت ۶ دقیقه با سرعت متوسط هم میزنیم.
مرحله سوم
حالا که مخلوط تخم مرغ کمکم روشن و حالت کشسانی پیدا کرده است، نوبت به اضافه کردن روغن مایع میرسد. روغن را به مخلوط اضافه کرده و با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه با سرعت کم هم میزنیم تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
در این مرحله، ما گلاب را به مخلوط تخممرغ اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا عسل را به مخلوط تخممرغ اضافه میکنیم و با همزن برقی، با دور کند به مدت ۲۰ ثانیه هم میزنیم تا همه مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. سپس آرد را همراه با بکینگ پودر و پودر هل داخل الک میریزیم و ۳ بار الک میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، مخلوط آرد را به مخلوط تخممرغ در ۳ مرحله اضافه میکنیم و با کاردک به آرامی و به یک سمت هم میزنیم تا بافت کیک یکدست شود. سپس فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم.
مرحله ششم
حالا میگذاریم فر به خوبی گرم شود. سپس کپسولهای کاغذی را داخل قالب مافین گذاشته و دو سوم قالب را با مایه کیک پر میکنیم. مقداری مغز پسته را هم روی مایه کیک پخش میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، قالب مافین را در طبقه وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم کیک به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزد. بعد از این زمان، المنت بالایی (گریل) را روشن میکنیم و اجازه میدهیم روی کیک به مدت ۵ دقیقه گریل شود تا خوشرنگ بشود.
مرحله هشتم
در نهایت، بعد از این زمان، قالب مافین را از فر خارج میکنیم و کاپکیکها را از قالب بیرون میآوریم و در ظرف دلخواه قرار میدهیم. سپس میگذاریم کیک پستهای خنک شود و بعد آن را با چای سرو میکنیم. نوش جان.