مواد لازم و آموزش مافین پنیر و زیتون خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش مافین پنیر و زیتون
مافین پنیر و زیتون یکی از فینگر فودهای خوشمزه و شیک است که برای مهمانیهای خاص بسیار مناسب میباشد. برای یادگیری این آموزش آشپزی با رضیم همراه شوید.
مواد لازم مافین پنیر و زیتون | |
آرد سفید | ۱ و ¼ پیمانه |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۳ عدد |
ماست | ۱ پیمانه |
سرکه سفید | ۱ قاشق مرباخوری |
زیتون بدون هسته | ¼ پیمانه |
فلفل دلمهای رنگی | ¼ پیمانه |
پنیر فتا | ۱ پیمانه |
تخم آفتابگردان | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت مافین زیتون و پنیر
مخلوط مواد اولیه
برای درست کردن فینگرفود مافین زیتون و پنیر، ابتدا تخممرغها را با ماست، روغن زیتون، سرکه سفید و مقداری نمک و فلفل سیاه در یک کاسه بزرگ مخلوط میکنیم تا خوب ترکیب شوند. سپس آرد را با بکینگ پودر ترکیب میکنیم.
اضافه کردن ارد و بکینگ پودر
در این مرحله، آرد و بکینگ پودر را سه بار الک میکنیم و به آرامی به مخلوط قبلی اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مایه مافین یکدست شود. وقتی مخلوط آماده شد، پنیر فتا را که خرد کردهایم، به آن اضافه میکنیم.
اضافه کردن زیتون و فلفل دلمه ای
در این مرحله، زیتون و فلفل دلمهای را ریز خرد کرده و به کاسه اضافه میکنیم. بعد، کمی مخلوط میکنیم تا مواد به خوبی در مایه مافین پخش شوند. حالا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
آماده کردن قالب های مافین
اکنون قالبهای مافین را با روغن جداکننده یا کپسول کاغذی میپوشانیم. سپس دو سوم قالبها را با خمیر پر کرده و روی آنها را با تخمه آفتابگردان، زیتون و فلفل دلمهای تزئین میکنیم و در فر قرار میدهیم.
پخت مافین ها
پخت مافینها حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول میکشد. وقتی مافینها پخته شدند، چند دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی آنها رنگ بگیرد. سپس مافینها را از فر درآورده و بعد از کمی خنک شدن سرو میکنیم.