مواد لازم و آموزش مافین کدو حلوایی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش مافین کدو حلوایی
مافین کدو حلوایی یکی از شیرینیهای خوشمزه و ساده است که میتوانیم آن را برای پذیرایی در شب یلدا درست کنیم. برای یادگیری نحوه تهیه مافین کدو حلوایی به صورت مرحلهبهمرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد قنادی | ۲۱۲ گرم |
شکر | ۲۵۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ½ قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | ¼ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
روغن مایع | ۱۲۰ گرم |
شیر یا آب | ۶۰ گرم |
پوره کدو حلوایی | ۲۴۴ گرم |
تخم کدو حلوایی | برای تزیین |
آموزش مافین کدو حلوایی
مرحله اول
برای شروع، آرد رو با بکینگ پودر، پودر دارچین، پودر زنجبیل، جوش شیرین و نمک مخلوط میکنیم تا خوب ترکیب شوند. سپس آنها را داخل یک کاسه بزرگ الک کرده و در وسط این مواد یک گودال ایجاد میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس پوره کدو حلوایی، شیر، تخممرغ، روغن و شکر را داخل یک کاسه دیگر میریزیم.
مرحله سوم
مواد داخل کاسه را خوب مخلوط کرده تا یکدست شوند و سپس آنها را به داخل گودالی که در آرد ایجاد کردیم، میریزیم. برای تهیه پوره کدو حلوایی، میتوان کدو را بخارپز کرده یا با مقدار کمی آب بپزید و سپس با بلندر پوره کنیم.
مرحله چهارم
حالا همه مواد را با هم خوب ترکیب میکنیم تا مخلوط مافین کاملاً یکدست شود. سپس قالبهای مافین را با کپسولهای کاغذی پر کرده و آنها را ¾ از مایه مافین پر میکنیم تا بعد از پف کردن به خوبی شکل بگیرند.
مرحله پنجم
بعد از اینکه مایه مافین را در کپسولها ریختیم، چند ضربه آرام به قالب میزنیم. برای زیباتر شدن مافینها، میتوانیم روی هر کدام، چند عدد تخم کدو حلوایی قرار دهیم و سپس قالب را در فر قرار دهیم تا بپزند.
مرحله ششم
برای پخت این مافینهای خوشمزه، به حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان نیاز داریم. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه، مافینها را با خلال دندان تست میکنیم. اگر به طور کامل پخته بودند، آنها را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن در ظرف دلخواه میچینیم.