مواد لازم

مواد لازم و آموزش مالاوابیج مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش مالاوابیج مرغ

مالاوابیج مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایرانی است که به استان گیلان تعلق دارد و عطر و طعم بسیار خوبی دارد. برای یادگیری تمام مراحل تهیه مالاوابیج مرغ، با سایت آموزش رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه و ران مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱٫۵ قاشق غذاخوری
رب انار ۱٫۵ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ½ قاشق چایخوری
ادویه لیمو عمانی ½ قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و زرچوبه به مقدار کافی

آموزش مالاوابیج مرغ

مرحله اول

برای تهیه مالاوابیج مرغ خوشمزه، اول باید پیاز را به صورت خلالی و نازک خرد کنیم. سپس یک تابه را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم. مقداری روغن مایع در تابه می‌ریزیم و بلافاصله پیاز را اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

پیاز را تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شود، سپس آن را از تابه خارج می‌کنیم و تکه‌های مرغ را در تابه قرار می‌دهیم. حالا پودر دارچین و ادویه لیمو عمانی را روی تکه‌های مرغ می‌پاشیم و کمی تفت می‌دهیم.

مرحله سوم

ادامه می‌دهیم به تفت دادن تا بوی خامی ادویه‌ها کاملاً از بین برود و تکه‌های مرغ به خوبی سرخ شوند. وقتی رنگ مرغ طلایی شد، پیازهای تفت‌داده‌شده را به تابه برمی‌گردانیم و مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، رب انار و رب گوجه‌فرنگی را با نمک، زردچوبه و فلفل سیاه در یک کاسه ترکیب می‌کنیم تا مواد خوب مخلوط شوند. سپس یک پیمانه آب به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

سپس سس را در تابه می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم که مرغ به مدت ۱ تا ۱ ساعت و نیم بپزند تا کاملاً پخته شوند. بعد از این مدت، وقتی مرغ آماده شد، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که این غذا باید کم آب و غلیظ تهیه شود. در نهایت مالاوابیج مرغ را در ظرف سرو می‌ریزیم و می‌توانیم با دانه‌های انار و گشنیز خرد شده تزئین کرده و به همراه برنج سرو کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا