مواد لازم

مواد لازم و آموزش مانتی هویج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش مانتی هویج

مانتی یک غذای خوشمزه و محبوب ترکیه‌ای است. این غذا شامل خمیری است که با گوشت پر شده و با سه نوع سس مختلف سرو می‌شود: سس کره‌ای، سس گوجه‌فرنگی و سس ماست با سیر. مانتی هویج به عنوان یک پیش‌غذا، گزینه‌ای بسیار مناسب و اقتصادی برای عصرانه در کنار چای یا به عنوان پیش‌غذا در مهمانی‌ها است و طعمی فوق‌العاده دارد. در ادامه، ما مراحل تهیه مانتی هویج را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم مانتی هویج
هویج ۱ کیلو گرم
سودا یا آب گاز دار ۱ لیوان معادل ۲۰۰ میلی لیتر
آرد ۲ لیوان
نمک ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
مواد لازم برای سس ماست
ماست معمولی یا چکیده ۱ کاسه
سیر رنده شده به میزان لازم
نمک به میزان لازم
مواد لازم برای سس کره
کره به میزان لازم
نعنا و پودر فلفل قرمز به میزان لازم

آموزش مانتی هویج

مرحله اول

برای درست کردن مانتی هویج خوشمزه، اول هویج‌ها را پوست کنده و به شکل حلقه‌ای برش می‌زنیم. سپس آن‌ها را در یک قابلمه می‌ریزیم و آب جوش به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا نرم شوند و بپزند.

مرحله دوم

بعد از اینکه هویج‌ها پخته شدند، آن‌ها را آبکش می‌کنیم و در یک کاسه گودی می‌ریزیم. سپس آن‌ها را با یک له‌کن یا چنگال خوب له می‌کنیم تا به حالت پوره در بیاید. بعد نمک و آب گازدار را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. کم‌کم آرد را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله در یک تابه مقداری روغن می‌ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم تا روغن خوب داغ شود. سپس از مخلوط هویج کم‌کم با کمک دو قاشق برمی‌داریم و داخل روغن می‌اندازیم. دو طرف آن را سرخ می‌کنیم.

مرحله چهارم

بعد از سرخ کردن مانتی‌ها، آن‌ها را روی یک دستمال کاغذی می‌گذاریم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود و بعد در یک ظرف مناسب قرار می‌دهیم. در یک کاسه، ماست، سیر و نمک را با هم مخلوط کرده و روی مانتی‌ها می‌ریزیم.

مرحله پنجم

در آخر، سس کره را روی مانتی‌ها می‌ریزیم و آن‌ها را سرو می‌کنیم. برای تهیه سس کره، کره را روی حرارت می‌گذاریم تا ذوب شود و سپس نعنا و فلفل قرمز را به آن اضافه می‌کنیم. کمی تفت می‌دهیم و بعد از روی حرارت برمی‌داریم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا