مواد لازم

مواد لازم و آموزش مانتی گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش مانتی گوشت

مانتی یک غذای سرخ شده خوشمزه از کشور ترکیه است که در رستوران‌ها و منازل در این کشور تهیه می‌شود. طعم و مزه غذای ترکی شباهت زیادی به طعم و مزه غذای ایرانی دارد و به همین دلیل، غذاهای ترکی برای تنوع سفره ایرانی بسیار مناسب هستند. این غذا از تکه‌های کوچک گوشت درون خمیر مخصوص درست شده و با سه نوع سس سرو می‌شود. این سه سس شامل سس گوجه‌فرنگی کاراملی، سس کره قهوه‌ای و سس سیر و ماست هستند که هر کدام طعمی ویژه به مانتی می‌دهند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله مانتی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم مانتی گوشت
تخم مرغ ۱ عدد
آب نصف لیوان
آرد تقریباً ۳ لیوان
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آرد نخودچی یا آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری

آموزش مانتی گوشت

مرحله اول

برای تهیه مانتی سرخ کرده خوشمزه، ابتدا تخم‌مرغ، آب و نمک را با همزن خوب مخلوط می‌کنیم تا همه چیز یه‌دست شود. سپس به آرامی آرد را به مواد اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

به یاد داشته باشید که همه آرد را یکجا اضافه نکنید، زیرا ممکن است بیش از حد باشد. در واقع، خمیر باید نرم و لطیف باشد و به دست نچسبد. خمیر را به مدت پنج دقیقه ورز می‌دهیم و سپس روی آن یک پارچه تمیز می‌کشیم تا ده دقیقه استراحت کند.

مرحله سوم

گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و ادویه‌‌ها خوب مخلوط می‌کنیم. حالا خمیر را به ۴ گلوله تقسیم کرده و هر گلوله را با وردنه باز می‌کنیم تا خمیری نازک به دست آید و با کاتر برش می‌زنیم.

مرحله چهارم

سپس مقداری از مواد گوشتی به اندازه یک حبه قند برداشته و در وسط خمیرها قرار می‌دهیم و آنها را مانند بقچه می‌پیچیم. سپس در یک ظرف کمی آرد می‌پاشیم و مانتی‌ها را در آن می‌غلطانیم تا به هم نچسبند. حالا در یک تابه، روغن می‌ریزیم.

مرحله پنجم

سپس می‌گذاریم روغن داغ شود و مانتی‌ها را یکی یکی به آن اضافه می‌کنیم و با حرارت ملایم می‌گذاریم تا به خوبی سرخ شوند. اگر خواستیم آبپز کنیم، دو لیوان آب و کمی نمک در یک قابلمه می‌ریزیم و می‌گذاریم تا بجوشد.

مرحله ششم

سپس مانتی‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم ده دقیقه بپزد. توجه داشته باشید که مانتی را یا تنها سرخ می‌کنیم یا تنها آبپز، هر دو را با هم نمی‌شود انجام داد. سپس آنها را در ظرف سرو ریخته و بر رویشان ماست، سیر، کره و رب گوجه‌فرنگی که با هم تفت دادیم، می‌ریزیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا