مواد لازم

مواد لازم و آموزش ماهیچه بوقلمون خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش ماهیچه بوقلمون

ماهیچه بوقلمون یک غذای خوشمزه و بین‌المللی است که معمولاً در مناسبت‌های خاص تهیه می‌شود. این ظرف لذیذ معمولاً در مهمانی‌های بزرگ درست می‌شود و مانند ماهیچه گوسفندی، یک غذای گران‌قیمت محسوب می‌شود. می‌توانیم از این خوراک خوشمزه به عنوان غذایی مجلسی در مراسم‌های خود بهره ببریم. ماهیچه را می‌توانیم با برنج یا نان سرو کنیم، برای مشاهده ادامه آموزش آشپزی با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران بوقلمون ۲ عدد کامل
پیاز ۳ عدد درشت
زعفران دم کرده ½ فنجان
دارچین ½ قاشق چایخوری
سیر ۲ حبه
برگ بو ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت ران بوقلمون

تفت دادن پیاز

برای پخت ماهیچه بوقلمون، ابتدا ۲ عدد از پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و با روغن در یک قابلمه تفت می‌دهیم تا پیازها نرم شوند. سپس کمی زردچوبه به آن اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت می‌دهیم.

اضافه کردن ران های بوقلمون

در این مرحله، پیازهای تفت‌داده شده را در کف قابلمه می‌ریزیم و سپس ران‌های بوقلمون را روی آن‌ها قرار می‌دهیم. حالا پیاز باقیمانده را که خلالی خرد کرده‌ایم روی ران‌ها پخش می‌کنیم.

سرخ کردن ماهیچه ها

حالا سیرها را رنده کرده و به همراه برگ بو و دارچین به قابلمه اضافه می‌کنیم. درب قابلمه را کاملاً می‌بندیم و اجازه می‌دهیم ماهیچه‌ها با حرارت بسیار ملایم سرخ شوند، بدون اینکه آبی اضافه کنیم.

زیر و رو کردن مواد

هر چند دقیقه یکبار دسته‌های قابلمه را گرفته و کمی تکان می‌دهیم تا مواد زیر و رو شوند، نیازی به باز کردن درب نیست. حدود یک ساعت و ۳۰ دقیقه بعد درب قابلمه را باز می‌کنیم.

افزودن ادویه

در این مرحله، زعفران دم کرده به همراه نمک، فلفل سیاه و ادویه‌های دلخواه به قابلمه اضافه می‌کنیم و دوباره درب را می‌بندیم. حالا اجازه می‌دهیم که ماهیچه‌ها با حرارت بسیار ملایم بپزند.

سرو

هر ۳۰ دقیقه یکبار قابلمه را کمی تکان می‌دهیم و به هیچ عنوان درب را باز نمی‌کنیم. پخت به مدت حدود ۳ ساعت دیگر نیاز داریم. در آخر، ماهیچه بوقلمون را با باقالی پلو یا برنج ساده سرو خواهیم کرد.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا