مواد لازم

مواد لازم و آموزش ماهیچه پسران کریم برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش ماهیچه پسران کریم

ماهیچه یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در ایران است که راه‌های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. برای اینکه این غذا خوشمزه و عالی شود، نکات زیادی وجود دارد که باید رعایت کنید. یکی از معروف‌ترین روش‌های تهیه ماهیچه، روش رستوران پسران کریم است که به خاطر طعم خوبش در همه شهرهای ایران شناخته شده است. در این دستور، از مقدار زیادی پیاز و سیر استفاده می‌شود، اما در انتها طعم سیر حس نخواهد شد. برای دیدن این آموزش آشپزی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
ماهیچه گوسفندی 2 عدد
پیاز 6 عدد متوسط
سیر 4 حبه
بوته سیر 2 عدد
زعفران دم کرده غلیظ ½ فنجان
زردچوبه 1 قاشق چایخوری پر
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
چوب دارچین 1 تکه
نمک 1 قاشق چایخوری پر

دستور پخت ماهیچه پسران کریم

مرحله اول

برای تهیه ماهیچه به روش پسران کریم، ابتدا پیازها را پوست کرده و شسته و سپس به صورت خلالی خرد می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، 4 حبه سیر را پوست کرده، شسته و به صورت ورقه‌ای خرد می‌کنیم. یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم می‌گذاریم و پیازهای خرد شده را داخل آن می‌ریزیم.

مرحله سوم

سپس پیازها را کمی تفت می‌دهیم و ماهیچه‌ها را روی آنها می‌گذاریم. سیرهای ورقه‌ای را روی ماهیچه‌ها می‌چینیم و بوته‌های سیر را با پوست روی ماهیچه‌ها می‌گذاریم.

مرحله چهارم

در این مرحله، چوب دارچین، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه کرده و ۳ لیوان آب ولرم روی آنها می‌ریزیم. درب قابلمه را می‌گذاریم و حرارت را کم می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا به مدت ۳ ساعت اجازه می‌دهیم تا گوشت‌ها کاملاً پخته شوند. پس از این مدت، زعفران دم کرده و نمک را به ماهیچه‌ها اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

20 دقیقه دیگر صبر می‌کنیم تا ماهیچه‌ها عطر زعفران را بگیرند. بعد از پخت، ماهیچه را در ظرف دلخواه سرو کرده و با کمی زرشک تزیین می‌کنیم و با برنج، مخصوصاً باقالی پلو، میل می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا