مواد لازم

مواد لازم و آموزش ماهی با سس دقوس برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش ماهی با سس دقوس

ماهی با سس دقوس یکی از غذاهای خوشمزه و آسان در مناطق جنوبی کشور است که طعم‌های مختلفی دارد. در ادامه آموزش کامل و مرحله‌به‌مرحله تهیه این غذا را برای شما آورده‌ایم. با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله ماهی ۴ تکه
آرد ۴ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۴ عدد بزرگ
سیر ۴ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
فلفل تند ۲ عدد
تمرهندی ½ بسته
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش ماهی با سس دقوس

مرحله اول

برای تهیه ماهی خوشمزه با سس دقوس، ابتدا پوست گوجه‌فرنگی‌ها را جدا کرده و سپس آنها را رنده می‌کنیم. بعد از رنده کردن، گوجه‌فرنگی‌های رنده شده را در یک تابه مناسب می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله دوم

حالا به آرامی گوجه‌فرنگی را تفت می‌دهیم تا آب آن کامل بخار شود. بعد از اینکه آب گوجه‌فرنگی خشک شد، سیرها را رنده کرده و به تابه اضافه می‌کنیم تا با گوجه‌فرنگی ترکیب شوند.

مرحله سوم

در این مرحله، رب گوجه‌فرنگی، روغن، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به تابه اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند. سپس فلفل‌های تند را به صورت درشت خرد کرده و به تابه می‌زنیم.

مرحله چهارم

حالا تمرهندی را در نصف لیوان آب جوش حل کرده و بعد از صاف کردن، به تابه اضافه می‌کنیم. در ادامه درب تابه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم آب داخل تابه بخار شود و سس شروع به روغن انداختن کند.

مرحله پنجم

در این میان، آرد را در یک بشقاب می‌ریزیم و با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه ترکیب می‌کنیم. سپس تکه‌های ماهی را در آرد می‌غلطانیم. بعد از آن، یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، ماهی‌های سرخ شده را به تابه حاوی سس اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم سس به خورد آنها برود. در نهایت پس از اینکه سس به خوبی به ماهی‌ها آغشته شد، آنها را در ظرف سرو می‌کنیم و به همراه برنج می‌خوریم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا