مواد لازم و آموزش ماهی با سس رب انار برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش ماهی با سس رب انار
ماهی با سس رب انار یکی از غذایهای خوشمزه و پرطرفدار در شمال ایران است که معمولا در فصل پاییز درست میشود. این غذا طعمی ترش و دلچسب دارد و میتوانید آن را با سبزی پلو سرو کنید. برای یادگیری کامل روش تهیه این غذای خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله ماهی | ۶۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
دانه انار | ۱ پیمانه |
رب انار | ۱ قاشق غذاخوری |
آب نارنج | ½ لیوان |
شنبلیله خشک | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
ادویه ماهی | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش ماهی با سس رب انار
مرحله اول
برای درست کردن ماهی با سس رب انار، اول باید ماهی را کمی مزهدار کنیم. ماهی را به صورت فیله برش میزنیم. بهتر است از ماهیهای بزرگ استفاده کنیم تا طعم بهتری بگیرد.
مرحله دوم
بعد از اینکه ماهی را به خوبی شستیم، آن را خشک میکنیم و در یک سینی قرار میدهیم. در یک کاسه کوچک، مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه ماهی، شنبلیله پودر شده و یک قاشق غذاخوری روغن میریزیم.
مرحله سوم
حالا همه مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود، سپس با دست این مخلوط را روی فیلههای ماهی میمالیم تا طعمدار شوند. فیلههای ماهی را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کنار میگذاریم تا مزهدار شوند.
مرحله چهارم
بعد از اینکه ماهی مزهدار شد، یک تابه را روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم. سپس فیلههای ماهی را در تابه میچینیم و همه قسمتهای آنها را به خوبی سرخ میکنیم تا طلایی شوند.
مرحله پنجم
بعد از سرخ کردن ماهیها، آنها را از تابه خارج میکنیم و تابه را با یک دستمال تمیز میکنیم. سپس دوباره کمی روغن به تابه اضافه کرده و پیازها را به صورت خلالی درشت خرد میکنیم و به تابه میریزیم.
مرحله ششم
پیازها را کمی تفت میدهیم تا نرم و شفاف شوند، سپس مقداری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم و دوباره کمی تفت میدهیم تا ادویهها با پیاز خوب مخلوط شوند. در ادامه دانههای انار را نیز به تابه اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
مواد داخل تابه را کمی هم میزنیم تا دانههای انار هم گرم شوند. حالا میتوانیم سس آماده شده را روی ماهیها بریزیم. این کار را با احتیاط انجام دهید تا فیلهها خراب نشوند.
مرحله هشتم
ماهی را به مدت چند دقیقه روی حرارت ملایم نگه میداریم تا عطر سس به خوبی به ماهی نفوذ کند. حالا ماهی ما با سس رب انار آماده است!
مرحله نهم
این غذا را میتوانید با سبزی پلو سرو کنید و از طعم و عطر فوقالعادهاش لذت ببرید. نوش جان!
“““html
مرحله هفتم
در این مرحله، رب انار را به مخلوط اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا همه مواد در تابه با هم مخلوط و یکدست شوند. سپس، ماهیهای سرخ شده را به آرامی در تابه قرار میدهیم.
مرحله هشتم
سپس آب نارنج را به مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم که غذا با حرارت کم بپزد. وقتی سس داخل تابه غلیظ شد، غذای ما آماده سرو است. شما میتوانید در کنار این غذا از سیبزمینی و گوجهفرنگی سرخ شده هم استفاده کنید.
مرحله نهم
اگر دوست دارید طعم غذای شما کمی شیرینتر باشد، میتوانید کمی شکر اضافه کنید. در پایان، غذا را در ظرف مناسب میکشیم و به سلیقه خود با نان یا سبزی پلوی خوشمزه سرو میکنیم.