مواد لازم

مواد لازم و آموزش ماهی با سس زعفران برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش ماهی با سس زعفران

ماهی با سس زعفران یکی از غذاهای خوشمزه و ساده در ایران است که معمولا با سبزی پلو سرو می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله‌به‌مرحله تهیه این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی ۲ عدد متوسط
زعفران دم کرده ½ فنجان
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل و آویشن به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه، پودر سیر و روغن به مقدار کافی

آموزش ماهی با سس زعفران

مرحله اول

برای آماده کردن ماهی با سس زعفران، اول از همه سرکه سفید و کمی نمک را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس شکم ماهی‌ها را باز کرده و داخل آن‌ها را تمیز می‌کنیم و خوب می‌شوییم.

مرحله دوم

در این مرحله، با یک قلم مو تمیز سرکه را روی هر دو طرف ماهی‌ها می‌مالیم و آن‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه کنار می‌گذاریم. در همین حین، سس زعفران را آماده می‌کنیم و زعفران دم‌کرده را در یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله سوم

حالا روغن زیتون را به زعفران اضافه می‌کنیم و کمی پودر زنجبیل، آویشن، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آب لیمو ترش را هم به آن اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. سپس فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، ماهی‌ها را با پوست روی سینی فر قرار می‌دهیم و بعد سس زعفران را به طور یکنواخت روی ماهی‌ها می‌مالیم. سپس سینی را در فر قرار می‌دهیم تا ماهی‌ها به طور کامل بپزند.

مرحله پنجم

زمان پخت ماهی‌ها بسته به ضخامت و اندازه آن‌ها متغیر است و معمولاً بین ۴۵ دقیقه تا یک ساعت طول می‌کشد. وقتی که ماهی‌ها کاملاً پخته شدند، گریل را روشن می‌کنیم تا روی ماهی رنگ بگیرد.

مرحله ششم

پس از اینکه روی ماهی‌ها طلایی شد، سینی را از فر خارج می‌کنیم. سپس ماهی‌ها را با احتیاط از سینی درمی‌آوریم و در ظرف موردنظرمان قرار می‌دهیم. در نهایت، با لیمو ترش و چاشنی‌های دلخواه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا