مواد لازم و آموزش ماهی با سس مخصوص برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش ماهی با سس مخصوص
ماهی با سس مخصوص یکی از غذاهای خوشمزه و خاص شمال کشور است که میتوان به روشهای مختلفی تهیه کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله اینجا با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماهی | ۲ عدد متوسط |
سرکه سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
رب انار | ۴ قاشق غذاخوری |
سیر | ۳ حبه |
آب لیمو ترش | ۴ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پودر سیر و زردچوبه | به مقدار کافی |
آموزش ماهی با سس مخصوص
مرحله اول
برای درست کردن ماهی خوشمزه، ابتدا شکم ماهی را باز کرده و تمیز میکنیم. سپس سرکه، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط میکنیم تا به خوبی ترکیب شوند.
مرحله دوم
در این مرحله، مخلوط سرکه و ادویهها را با یک برس تمیز روی ماهی میزنیم و آن را به مدت ۱۵ دقیقه کنار میگذاریم تا طعمدار شود. در همین حین، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
مرحله سوم
حالا یک سینی فر را با کمی روغن چرب میکنیم و ماهی را از سمت پوستش درون سینی قرار میدهیم. سپس سینی را در فر قرار میدهیم و میگذاریم ماهی به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت کاملاً پخته شود.
مرحله چهارم
در این بین، سس روی ماهی را آماده میکنیم. برای این کار، رب گوجه فرنگی، رب انار، آب لیمو، روغن کنجد و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را در یک کاسه کوچک میریزیم و با هم مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، سیرها را پوست کرده و با رنده ریز رنده میکنیم و سپس به مخلوط سس اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. بعد از اینکه ماهی کاملاً پخت، آن را از فر بیرون آورده و سس را روی آن میمالیم.
مرحله ششم
حالا دوباره سینی را به فر برمیگردانیم و این بار گریل را روشن میکنیم تا سس روی ماهی بپزد. بعد از ۱۰ دقیقه، سینی را از فر خارج کرده و ماهی را در ظرف سرو قرار میدهیم و به همراه برنج سرو میکنیم.