مواد لازم

مواد لازم و آموزش ماهی زعفرانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش ماهی زعفرانی

ماهی زعفرانی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در کشور ماست و معمولاً در کنار سبزی پلو در رستوران‌ها سرو می‌شود. اگر می‌خواهید روش درست کردن این ماهی خوشمزه را یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای ۲ نفر
ماهی ۲ عدد متوسط
سرکه ۱ لیوان
زعفران دم کرده ۶ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پودر سیر و زنجبیل به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش ماهی زعفرانی

مرحله اول

برای تهیه این ماهی خوشمزه، اول شکم ماهی را به خوبی باز کرده و می‌شوییم. سپس با یک دستمال آن را خشک می‌کنیم و با سرکه به طور کامل دو طرف شکم و پوست ماهی را ماساژ می‌دهیم.

مرحله دوم

بعد از اینکه سرکه خوب به خورد گوشت ماهی رفت، سینی فر را با روغن چرب کرده و ماهی‌ها را با سمت پوست درون سینی می‌گذاریم. سپس دوباره مقداری سرکه را با برس روی شکم ماهی‌ها می‌زنیم.

مرحله سوم

حالا باید اجازه دهیم ماهی‌ها ۳۰ دقیقه استراحت کنند تا سرکه کاملاً به گوشت آنها نفوذ کند. در این مدت، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.

مرحله چهارم

در این حین، روغن زیتون را به همراه نمک، پودر سیر، پودر زنجبیل، زردچوبه، فلفل سیاه، آب لیمو و زعفران دم کرده در یک کاسه کوچک می‌ریزیم و به خوبی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

مرحله پنجم

وقتی زمان استراحت ماهی به پایان رسید، مخلوط روغن و ادویه‌ها را با برس روی شکم ماهی‌ها می‌زنیم. باید با دقت این کار را انجام دهیم تا تمام قسمت‌ها پوشش یابد.

مرحله ششم

سپس سینی را درون فر می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم ماهی‌ها برای ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزند. تا ۴۵ دقیقه بعد، ماهی را چک می‌کنیم و اگر پخته شده بود، چند دقیقه گریل را روشن می‌کنیم تا روی ماهی طلایی و خوش‌رنگ شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا