مواد لازم و آموزش ماکارونی با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش ماکارونی با مرغ
ماکارونی با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و ساده در سطح جهانی است که با روشهای مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماکارونی با مرغ، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران یا سینه مرغ | ۸۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
ماکارونی | ۵۰۰ گرم |
آموزش ماکارونی با مرغ
مرحله اول
برای تهیه ماکارونی با مرغ، ابتدا ران یا سینه مرغ را در یک قابلمه پر از آب میگذاریم. سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و میگذاریم مرغ در آب جوش بماند تا کاملاً پخته شود.
مرحله دوم
در این مرحله، سس ماکارونی را تهیه میکنیم. اول پیاز را پوست کنده و شسته، سپس به صورت ریز خرد میکنیم. بعد یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
مرحله سوم
حالا مقداری روغن در تابه میریزیم و بلافاصله پیاز خرد شده را اضافه میکنیم. سپس پیاز را سرخ میکنیم تا نرم و شفاف شود. بعد زردچوبه و فلفل سیاه را به آن اضافه میکنیم و باز هم سرخ میکنیم.
مرحله چهارم
وقتی پیاز و ادویهها خوب سرخ شدند، رب گوجه فرنگی و نمک را به آن اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ آن روشنتر شود. بعد یک قابلمه مناسب برای پخت ماکارونی آماده میکنیم.
مرحله پنجم
قابلمه را نصفه از آب پر میکنیم و روی حرارت زیاد میگذاریم تا آب سریعتر به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، ماکارونی را به دو قسمت تقسیم کرده و در قابلمه میریزیم.
مرحله ششم
اجازه میدهیم ماکارونی به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در آب جوش بماند تا پخته شود. سپس پس از این زمان، ماکارونی را در آبکش میریزیم و آبکش میکنیم و یک قابلمه مناسب را انتخاب میکنیم.
مرحله هفتم
حالا مقداری روغن در قابلمه میریزیم و تهدیگ دلخواه خود را داخل آن قرار میدهیم. سپس ماکارونی را به سس افزوده و مخلوط میکنیم تا مواد خوب ترکیب شوند. بعد از پخت، مرغها را از قابلمه خارج میکنیم.
مرحله هشتم
ماکارونی را داخل قابلمه میریزیم و مرغها را وسط آن قرار میدهیم. بعد درب قابلمه را با دمکنی میپوشانیم و روی آن میگذاریم. سپس روی حرارت ملایم شعلهپخشکن قرار میدهیم.
مرحله نهم
در نهایت، قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم و اجازه میدهیم ماکارونی به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد. در آخر ماکارونی را در ظرف مورد نظر سرو کرده و به همراه سالاد فصل میل میکنیم. نوش جان.