مواد لازم و آموزش مرغ با دیپ اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش مرغ با دیپ اسفناج
مرغ دیپ اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و مغذی است که با استفاده از سینه مرغ تهیه میشود. درون سینه مرغ را با دیپ اسفناج و پنیر پیتزا پر میکنند تا طعمی لذیذ به آن بدهند. این غذا را میتوان با ساندویچهای پنیری تخم مرغ نیز سرو کرد که تهیه آن بسیار آسان است. همچنین میتوان از سینههای کوچکتر مرغ یا برشهای آن برای سرو به عنوان فینگر فود در مهمانیها استفاده کرد. ساندویچها هم به راحتی تهیه میشوند و میتوانند سفره را رنگارنگ کنند یا به عنوان صبحانهای خوشمزه مورد استفاده قرار گیرند. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله این غذا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای دیپ اسفناج | |
پنیر خامه ای | ۱ قاشق غذاخوری |
سس مایونز | ۱ قاشق غذاخوری |
اسفناج خرد شده | ۱ مشت |
سیر | ۱ حبه |
مواد لازم برای طعم دار کردن مرغ | |
سینه مرغ بدون استخوان | ۱ عدد |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
پاپریکا | ۱ قاشق چای خوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
مواد لازم برای تست پنیری | |
نان تست | ۲ عدد |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پنیر پیتزا | ۲ قاشق غذاخوری |
گوجه | ۲ اسلایس |
ژامبون مرغ | ۱ ورق |
پنیر گودا | ۳ ورق |
نمک و فلفل سیاه | یک سوم قاشق چای خوری |
آموزش مرغ با دیپ اسفناج
مرحله اول
برای درست کردن مرغ لذیذ با دیپ اسفناج، ابتدا باید مواد دیپ را آماده کنیم. برای این کار، یک کاسه برداشته و سس مایونز را داخل آن میریزیم. بعد پنیر خامهای را هم اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مخلوط یکدستی به دست بیاید.
مرحله دوم
حالا اسفناج خرد شده را به مخلوط اضافه میکنیم. سیر را هم له کرده و به مواد اضافه میکنیم و اینها را خوب با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود. سپس این مخلوط را کنار میگذاریم. در این مرحله، باید سینه مرغ را به شکل جیب برش بزنیم به طوری که از طرف دیگر پاره نشود.
آموزش مرغ با دیپ اسفناج
بعد، با پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه، تمام قسمتهای مرغ را مزهدار میکنیم. کمی روغن زیتون به آن اضافه کرده و خوب ماساژ میدهیم تا طعمها به مرغ نفوذ کند. سپس، داخل مرغ را از دیپ اسفناج پر میکنیم و کمی پنیر پیتزا هم به آن اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
یک ظرف مناسب برای فر برداشته و سینه مرغ پر شده را درون آن قرار میدهیم. سپس آن را در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار میدهیم تا بپزد و برشته شود. برای تهیه تست پنیری، یک کاسه برمیداریم و تخممرغها را درون آن میشکنیم.
مرحله پنجم
سپس تخممرغها را خوب هم میزنیم تا تمام ترکیب شوند. حالا مقداری نمک و فلفل به تخممرغها اضافه کرده و مخلوط میکنیم. سپس لبههای خشک نان تستها را برش میزنیم. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار میدهیم.
آموزش مرغ با دیپ اسفناج
در این مرحله کمی روغن زیتون داخل تابه میریزیم و تخممرغها را درون آن میریزیم. سپس نانها را درون تخممرغ قرار میدهیم. وقتی تخممرغها کمی پختند، نانها را برمیگردانیم تا طرف دیگر نان هم سرخ و برشته شود.
مرحله هفتم
در مرحله پایانی، لبههای اضافی تخممرغ را روی نان برمیگردانیم و به مقدار دلخواه پنیر ورقهای گودا و ژامبون مرغ و گوجهفرنگی برشخورده را روی تخممرغ میگذاریم. سپس نانها را روی هم برگردانده و به شکل مثلثی برش میزنیم.