مواد لازم

مواد لازم و آموزش مرغ با سس تایلندی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش مرغ با سس تایلندی

مرغ با سس تایلندی یک غذای راحت و در عین حال خاص است. این مرغ با سس تایلندی که شامل طعم‌های لیمو، سیر و عسل است، بسیار خوشمزه و آبدار می‌باشد. در تهیه این غذا از مواد سالم و سبزیجات رنگی استفاده می‌شود. همچنین، می‌توانید از سس بادام زمینی به عنوان یک چاشنی خوشمزه استفاده کنید. اگر می‌خواهید دستور پخت کامل مرغ با سس تایلندی را یاد بگیرید، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر
مرغ ۳ الی ۵ تکه
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری
سیر ۲ حبه
پیاز کوچک ۱ عدد
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه نصف قاشق چای خوری
آویشن ۱ قاشق چای خوری
خردل دیژون ۲ قاشق چای خوری
عسل نصف قاشق غذا خوری
آب لیمو ۳ قاشق غذا خوری
پوست لیمو رنده شده نصف قاشق چای خوری
نمک و فلفل به میزان لازم

آموزش مرغ با سس تایلندی

مرحله اول

برای درست کردن مرغ با سس تایلندی، ابتدا یک کاسه بردارید و در آن روغن زیتون، سیر رنده شده، پیاز ریز خرد شده، آب لیمو، پوست لیمو، عسل و ادویه‌ها (فلفل، زردچوبه، تخم گشنیز، آویشن و نمک) را با هم ترکیب کنید.

مرحله دوم

سپس تکه‌های مرغ را به سس آغشته کنید و بگذارید حداقل ۲ ساعت در یخچال بمانند تا طعم‌ها به مرغ نفوذ کند. بعد از آن، یک سینی فر را با کمی روغن چرب کنید و مرغ‌ها را در آن بچینید.

مرحله سوم

در این مرحله، می‌توانید سبزیجات مورد علاقه‌تان را در اطراف مرغ‌ها قرار دهید. همچنین می‌توانید تمامی مرغ‌ها را در فویل بپیچید. سپس سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا بپزند.

مرحله چهارم

حدود ۳ تا ۵ دقیقه آخر، گریل فر را روشن کنید تا مرغ‌ها طلایی و خوش‌شکل شوند. همچنین می‌توانید مرغ‌ها را روی منقل کباب کنید یا از جوجه‌گردان در فر استفاده کنید، اما این کار ممکن است کمی مرغ را خشک کند. بهترین راه‌ این است که مرغ‌ها را در سینی فر با سس تایلندی بپزید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا