مواد لازم و آموزش مرغ با سس زرشک برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش مرغ با سس زرشک
مرغ به خاطر طعم خوش و قیمت مناسبش، همیشه محبوب بوده و مورد توجه مردم قرار گرفته است. این خوراک را میتوان هم با برنج و هم با نان سرو کرد. طعم زرشک، گوجه، آلو بخارا و رب انار باعث میشود که طعم ملس و لذیذی روی مرغ ایجاد شود. همچنین، چون در این غذا از فیله مرغ استفاده میشود، به راحتی و به سرعت آماده میشود و میتواند جایگزین خوبی برای خورشها در مهمانیها و مجالس باشد.
مواد لازم برای 4 نفر | |
فیله مرغ | 800 گرم |
گوجه فرنگی | 4 عدد |
زرشک | 3 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
آلو بخارا | 8 عدد |
رب انار | 1 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
آب مرغ یا آب ساده | 1 لیوان |
زعفران دم کرده | 4 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت مرغ با سس زرشک
مرحله اول
برای تهیه این خوراک خوشمزه، اول گوجهها را پوست کرده و خرد میکنیم. سپس زرشک که قبلاً شسته و آبکش کردهایم را با کمی آب در مخلوطکن میریزیم و مخلوط میکنیم تا یک دست شود.
مرحله دوم
یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید و کمی روغن در آن بریزید تا گرم شود. پیاز را پوست کنده و رنده میکنیم. سپس آب آن را میگیریم و پیاز رنده شده را در روغن داغ تفت میدهیم تا نرم و طلایی شود.
مرحله سوم
حالا زردچوبه و فلفل قرمز را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا عطر آن آزاد شود. سپس مخلوط گوجه و زرشک را به پیاز اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم. وقتی گوجهها کمی نرم شدند،
مرحله چهارم
آلو بخارا را که قبلاً شستهایم به ماهیتابه اضافه میکنیم. سپس رب انار ملس را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا طعم آن در همه مواد پخش شود. بر اساس ذائقهتان، مقدار شکر را نیز اضافه کنید و مخلوط کنید.
“`
را تعیین می کنیم.
مرحله پنجم
در صورت نیاز میتوانید شکر را از دستور تهیه حذف کنید. مواد را کمی روی حرارت هم میزنیم و تفت میدهیم. سپس، آب مرغ یا اگر آب مرغ ندارید، میتوانید آب ساده اضافه کنید. کمی زعفران دمکرده نیز به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله ششم
سپس درب ماهیتابه را میبندیم تا با حرارت ملایم، سس به جوش بیاید و کمی غلیظتر شود. نکته مهم این است که سس نباید خیلی رقیق باشد و بهتر است غلظت مناسبی داشته باشد. طعم این سس ملس است، اما میتوانید آن را با توجه به ذائقه خانواده یا مهمانان تغییر دهید.
مرحله هفتم
فیلههای مرغ را به شکل مکعبهای تقریبا یک اندازه برش بزنید. تقریبا یکسان بودن اندازه مرغ، به زیبایی غذا کمک میکند. در داخل ماهیتابهای که روی حرارت زیاد است، کمی روغن میریزیم و فیلهها را در آن سرخ میکنیم.
مرحله هشتم
سپس فلفل سیاه، نمک و زعفران دمکرده را به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم و مخلوط میکنیم، سپس از روی حرارت برمیداریم. فیلهها را به سس زرشک اضافه کرده و در ظرف سرو قرار میدهیم.
مرحله نهم
میتوانید قبل از سرو، اجازه دهید فیلهها با سس کمی بپزند تا طعم سس به مرغ برود، اما همچنین میتوانید سس را روی فیلهها در ظرف سرو بریزید. این کار به سلیقه شما بستگی دارد. این خوراک را میتوانید در کنار برنج زعفرانی یا نان سرو کنید.