مواد لازم و آموزش مرغ با سس گردو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش مرغ با سس گردو
مرغ با سس گردو یکی از غذاهای خوشمزه و خاص شمال ایران است که معمولاً در مهمانیها تهیه میشود. برای یادگیری دستور پخت کامل و مرحله به مرحله این غذا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران یا سینه مرغ | ۴ تکه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
رب انار | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۲ عدد |
جعفری | ۵۰ گرم |
گشنیز | ۵۰ گرم |
مغز گردوی خرد شده | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش مرغ با سس گردو
مرحله اول
برای تهیه مرغ با سس گردو، ابتدا پیازها را به صورت خلالی و نازک خرد کنید. سپس یک قابلمه را روی حرارت قرار داده و کمی روغن در آن بریزید. حالا پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید.
مرحله دوم
پیازها را خوب تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. بعد از آن کمی فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و مواد را چند دقیقه دیگر تفت بدهید تا ادویهها خوب مخلوط شوند.
مرحله سوم
حالا رب گوجهفرنگی را به قابلمه اضافه کنید و با دیگر مواد خوب تفت دهید تا شعله داشته باشد. وقتی رب خوب سرخ شد، رب انار را به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت بدهید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله جعفری و گشنیز را به صورت ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. سبزیجات را کمی تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند. سپس گردوهای خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
مرحله پنجم
حالا ۱ لیوان آب سرد به قابلمه بریزید و بگذارید گردو کمی روغن بیندازد. در همین حال یک تابه را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید. بعد از آن تکههای مرغ را به تابه اضافه کنید.
مرحله ششم
وقتی مرغها را به خوبی سرخ کردید، ۲ لیوان آب جوش به تابه اضافه کنید و بگذارید آب بجوشد. سپس کفهای سفیدی که روی آب میآید را با قاشق جمع کنید و دور بریزید.
مرحله هفتم
حالا تکههای مرغ را از تابه خارج کرده و به قابلمه حاوی گردو اضافه کنید. بگذارید مرغها بپزند و سس کمی غلیظ شود. سپس غذا را در ظرف مورد نظر ریخته و با برنج سرو کنید.