مواد لازم

مواد لازم و آموزش مرغ با سس گردو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش مرغ با سس گردو

مرغ با سس گردو یکی از غذاهای خوشمزه و خاص شمال ایران است که معمولاً در مهمانی‌ها تهیه می‌شود. برای یادگیری دستور پخت کامل و مرحله به مرحله این غذا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران یا سینه مرغ ۴ تکه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
جعفری ۵۰ گرم
گشنیز ۵۰ گرم
مغز گردوی خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش مرغ با سس گردو

مرحله اول

برای تهیه مرغ با سس گردو، ابتدا پیازها را به صورت خلالی و نازک خرد کنید. سپس یک قابلمه را روی حرارت قرار داده و کمی روغن در آن بریزید. حالا پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید.

مرحله دوم

پیازها را خوب تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. بعد از آن کمی فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و مواد را چند دقیقه دیگر تفت بدهید تا ادویه‌ها خوب مخلوط شوند.

مرحله سوم

حالا رب گوجه‌فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و با دیگر مواد خوب تفت دهید تا شعله داشته باشد. وقتی رب خوب سرخ شد، رب انار را به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت بدهید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله جعفری و گشنیز را به صورت ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. سبزیجات را کمی تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند. سپس گردوهای خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط کنید.

مرحله پنجم

حالا ۱ لیوان آب سرد به قابلمه بریزید و بگذارید گردو کمی روغن بیندازد. در همین حال یک تابه را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید. بعد از آن تکه‌های مرغ را به تابه اضافه کنید.

مرحله ششم

وقتی مرغ‌ها را به خوبی سرخ کردید، ۲ لیوان آب جوش به تابه اضافه کنید و بگذارید آب بجوشد. سپس کف‌های سفیدی که روی آب می‌آید را با قاشق جمع کنید و دور بریزید.

مرحله هفتم

حالا تکه‌های مرغ را از تابه خارج کرده و به قابلمه حاوی گردو اضافه کنید. بگذارید مرغ‌ها بپزند و سس کمی غلیظ شود. سپس غذا را در ظرف مورد نظر ریخته و با برنج سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا