مواد لازم و آموزش مرغ با هویج و فلفل دلمه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش مرغ با هویج و فلفل دلمه ای
مرغ به خاطر طعم لذیذ و قیمت مناسبش همیشه محبوب بوده و بسیاری از مردم آن را دوست دارند. این غذا مخصوصاً کنار زرشک پلو زعفرانی بسیار طرفدار دارد. اگر بتوانیم خورش مرغ را بهخوبی بپزیم تا تکهها له نشوند و بوی نامطبوعی نداشته باشد، طعم خورش بسیار بهتر خواهد شد. این خورش مجلسی را میتوان برای مهمانیها یا رستورانها بهطور زیاد درست کرد و سرو نمود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحلهی روش تهیه مرغ با هویج و فلفل دلمهای، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای مرغ با هویج و فلفل دلمه ای | |
مرغ | به اندازه دلخواه |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد متوسط |
هویج | ۱ عدد متوسط |
پوره گوجه | ۱ لیوان |
رب | ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
لیمو ترش تازه | ۲ عدد |
آب جوش | ۳ الی ۴ لیوان |
دارچین | دو سوم قاشق چای خوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
زعفران غلیظ | ۴ قاشق غذا خوری |
آموزش مرغ با هویج و فلفل دلمه ای
مرحله اول
برای درست کردن مرغ با هویج و فلفل دلمهای، اول مرغ را به تکههای کوچک برش میزنیم. سپس تکههای مرغ را تمیز میکنیم، میشوییم و خشک میکنیم. یک تابه بزرگ را با مقداری روغن نسبتاً زیاد روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود.
مرحله دوم
حالا تکههای مرغ را در روغن داغ سرخ میکنیم تا همه طرفهای آن کاملاً سرخ و کمی تیره شود. بعد از اینکه مرغ خوب سرخ شد، آن را کنار میگذاریم. پیاز را میشوییم، پوست میکنیم و به شکل ریز خرد میکنیم. سپس یک تابه دیگر آماده میکنیم.
آموزش مرغ با هویج و فلفل
سپس با کمی…
“““html
ابتدا روغن را روی حرارت میگذاریم تا داغ شود. سپس پیاز را به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا نرم و طلایی شود. بعد از آن، زردچوبه را به پیاز اضافه کرده و کمی دیگر تفت میدهیم تا بوی خوش آن بیرون بیاید.
مرحله چهارم
در این مرحله، فلفل دلمهای و هویج خرد شده را به مخلوط اضافه میکنیم. سپس حدود ۵ دقیقه روی حرارت ملایم میگذاریم تا کمی تفت بخورد. حالا یک لیوان پوره گوجهفرنگی را هم به مواد میزنیم و بعد از اینکه کمی گرم شد،
مرحله پنجم
در این مرحله، دو قاشق رب گوجهفرنگی، زعفران، عصاره مرغ، دارچین، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا رنگ پیاز و دیگر مواد باز شود. سپس یک قابلمه نسبتاً بزرگ برمیداریم و مرغهای سرخشده را داخل آن میگذاریم.
آموزش مرغ با هویج و فلفل
سس تهیهشده را به مرغ اضافه میکنیم و سپس حدود ۳ لیوان آب جوش به مرغها اضافه میکنیم. قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم و حدود یک الی یک و نیم ساعت منتظر میمانیم تا مرغها بپزند و طعم ادویهها به مرغها نفوذ کند.
مرحله هفتم
۱۰ دقیقه آخر پخت، آب لیمو ترش را به خورش اضافه میکنیم. بعد از ۱۰ دقیقه، مرغ را از روی حرارت برمیداریم و در ظرف مناسب سرو میکنیم. میتوانیم دور مرغ را با سیبزمینی سرخکرده تزیین کنیم. این خورش را میتوانیم همراه با زرشک پلوی زعفرانی سرو کنیم.