مواد لازم و آموزش مرغ بریان رژیمی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش مرغ بریان رژیمی
مرغ بریان رژیمی یکی از غذاهای بین المللی خوشمزه و سالم است که با استفاده از مواد مختلف تهیه میشود. اگر میخواهید آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذا را ببینید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
مرغ کامل | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیبزمینی | ۱ عدد |
کدو سبز | ۱ عدد |
هویج | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه |
فلفل دلمهای | ۲ عدد |
آب | ۳ پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
مواد لازم برای رومال |
|
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری تازه | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش مرغ بریان رژیمی
مرحله اول
برای درست کردن مرغ بریان رژیمی خوشمزه، ابتدا مرغ را …
“`html
مرغ را کاملاً شسته و درون یک قابلمه میگذاریم. سپس پیاز را به ۴ بخش تقسیم کرده و به قابلمه اضافه میکنیم. بعد از آن آب و کمی نمک و فلفل سیاه را به قابلمه میریزیم.
مرحله دوم
حال قابلمه را روی شعله زیاد قرار میدهیم و اجازه میدهیم مرغ به مدت ۳۰ دقیقه در آب جوش بپزد تا رنگ آن تغییر کند و تقریباً پخته شود. سپس پوست سیبزمینی را جدا کرده و بعد از شستن آن را به صورت ورقهای برش میزنیم.
مرحله سوم
در این مرحله کف سینی فر را با کمی روغن مایع چرب میکنیم و حلقههای سیبزمینی را درون سینی میچینیم. بعد از ۳۰ دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و مرغ را درون آبکش میگذاریم.
مرحله چهارم
سپس هویج، فلفل دلمهای و کدو سبز را شسته و هویج را پوست میگیریم و سایر سبزیجات را به شکل دلخواه خرد میکنیم. حال کمی نمک و فلفل سیاه روی مرغ میپاشیم و با دست آن را ماساژ میدهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملاً گرم شود. سپس کمی نمک و فلفل سیاه به سبزیجات اضافه کرده و همه را مخلوط میکنیم. بعد سبزیجات و سیر را به مرغ اضافه میکنیم.
مرحله ششم
حالا شکم مرغ را با نخ و سوزن میدوزیم تا مواد داخل آن بیرون نریزند. سپس مرغ را روی حلقههای سیبزمینی در سینی فر میگذاریم و آب مرغ را از صافی رد میکنیم تا صاف و یکدست شود و آن را در سینی میریزیم.
مرحله هفتم
اکنون روی سینی را با ورق فویل میپوشانیم و چند حفره کوچک روی آن ایجاد میکنیم و سینی را در وسط فر میگذاریم. حالا اجازه میدهیم مرغ به مدت ۱ ساعت در فر بماند تا بپزد.
مرحله هشتم
بعد از گذشت یک ساعت، سینی را از فر خارج کرده و ورق فویل را برمیداریم. سپس برای درست کردن رومال، روغن زیتون، رب گوجهفرنگی و کمی نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه مخلوط میکنیم.
مرحله نهم
حالا کمی جعفری تازه شسته و بسیار ریز خرد میکنیم و آن را به کاسه حاوی مواد رومال اضافه مینماییم. سپس با قلممو، مواد رومال را روی مرغ مالیده و دوباره سینی را در فر میگذاریم.
مرحله دهم
اجازه میدهیم مرغ به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر در فر بماند تا کاملاً پخته و ترد شود. اگر لازم بود میتوانیم به مدت ۵ دقیقه مرغ را گریل کنیم تا روی آن طلایی و خوشرنگ شود. نوش جان.