مواد لازم و آموزش مرغ بریان چینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش مرغ بریان چینی
مرغ بریان چینی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف کشور چین است که با طعمهای مختلف درست میشود. برای یادگیری گام به گام و کامل طرز تهیه این غذای خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
مرغ | ۱ عدد |
روغن | ۴ قاشق غذاخوری |
سرکه بالزامیک | ۴ قاشق غذاخوری |
سس سویا | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر | ۳ حبه |
آویشن | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به مقدار کافی |
آموزش مرغ بریان چینی
مرحله اول
برای تهیه مرغ بریان چینی خوشمزه، ابتدا سرکه بالزامیک را با روغن، سس سویا، آویشن و کمی نمک و فلفل در یک کاسه بزرگ مخلوط میکنیم. سپس سیرها را رنده میکنیم و به این مخلوط اضافه مینماییم.
مرحله دوم
در این مرحله، تمام مواد را به خوبی با هم ترکیب میکنیم تا یکدست شوند. سپس مرغ را خوب میشوییم و به صورت پروانهای باز میکنیم. بعد آن را به مخلوط طعمدهندهها اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا با دست، مواد را به خوبی روی مرغ مالش میدهیم تا طعم آنها به مرغ نفوذ کند. بعد روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت یک تا چند ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مرغ مزهدار شود.
مرحله چهارم
بعد از گذشت این زمان، مرغ را از یخچال خارج میکنیم. سپس فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملاً گرم شود. بعد سینی فر را با روغن چرب کرده و مرغ را درون آن قرار میدهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، روی سینی را با فویل آلومینیوم میپوشانیم و چند سوراخ روی آن ایجاد میکنیم. پس از اینکه فر به دمای مورد نظر رسید، سینی را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فر قرار میدهیم تا مرغ بپزد.
مرحله ششم
وقتی که مرغ پخته شد، فویل را باز میکنیم. سپس گریل را روشن کرده و هر دو طرف مرغ را گریل میکنیم تا طلایی و ترد شود. در نهایت، میتوانیم مرغ بریان را به صورت دلخواه قطعهقطعه کرده و با نان یا برنج سرو کنیم.