مواد لازم و آموزش مرغ حلزونی با سس آلبالو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش مرغ حلزونی با سس آلبالو
این غذا به عنوان یک نوع جوجه کباب تابهای خوشمزه و زیبا شناخته میشود. در این دستور پخت، فیلههای مرغ به صورت حلزونی پیچیده میشوند و در تابه کباب میشوند. این غذا با سس آلبالوی غلیظ و ترش سرو میشود و به خاطر ظاهر جذاب و طعم عالیاش میتواند گزینهای مناسب برای مهمانیها باشد. بافت نرم فیلههای مرغ به همراه آلبالو و رب انار بسیار خوشمزه میشود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه مرغ حلزونی با سس آلبالو، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۴۰۰ گرم |
نمک و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
زعفران دم کشیده | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | به مقدار لازم |
آلبالو | ۱ لیوان |
رب انار ملس | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
نمک و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
زردچوبه و دارچین | به مقدار لازم |
شکر در صورت نیاز | ۲ قاشق غذاخوری |
آموزش مرغ حلزونی با سس آلبالو
مرحله اول
برای درست کردن مرغ حلزونی خوشمزه، اول از همه فیلههای مرغ را با گوشتکوب کمی صاف میکنیم تا کمی پهنتر شوند. دقت کنید که زیاد نازک نشوند. سپس برحسب سایز فیله، آنها را از طول برش میزنیم و به دو یا سه قسمت تقسیم میکنیم.
مرحله دوم
حالا تکههای مرغ را در یک کاسه مناسب میریزیم و مقداری نمک و فلفل قرمز، زعفران و پودر سیر به آن اضافه میکنیم. بعد با دست مواد را ترکیب میکنیم تا مرغ به خوبی طعمدار شود.
مرحله سوم
کاسه را با سلفون میپوشانیم و آن را چند ساعت کنار میگذاریم تا مرغ مزهدار شود. پس از آن، تکهها را به دو یا سه دور دور خود میپیچیم و به شکل رول در میآوریم. پس از آن، با سیخ چوبی آنها را ثابت کرده و فرم میدهیم.
مرحله چهارم
یک تابه را برداشته و مقداری روغن در آن میریزیم. سپس سیخهای مرغ را درون تابه میچینیم و حرارت را کم میکنیم و در تابه را میبندیم تا فیلهها به خوبی بپزند. در این مرحله، مرغ کمی آب میاندازد و پس از این که آب آن جذب شد، دو طرف فیلهها را سرخ میکنیم.
“““html
مرحله پنجم
در این مرحله وقتی که فیلهها کاملاً سرخ شدند و رنگ خوبی گرفتند، حرارت زیر تابه را خاموش میکنیم. حالا وقت تهیه سس آلبالو است. برای این کار هستههای آلبالو را با یک روش ساده میگیریم و آنها را درون دستگاه غذا ساز میریزیم.
مرحله ششم
سپس کمی رب انار ملس یا شیرین را با آلبالوها مخلوط میکنیم و آنها را خوب میکس میکنیم. بعد یک قابلمه برمیداریم و با کمی روغن روی حرارت میگذاریم. پیازها را رنده کرده و به تابه اضافه میکنیم تا کمی تفت بخورد و سبک و طلایی شود.
مرحله هفتم
زردچوبه، فلفل قرمز، دارچین و نمک را به آن اضافه میکنیم. وقتی که ادویهها کمی با پیاز تفت خوردند، مخلوط آلبالو را به پیازها اضافه میکنیم و برای دو تا سه دقیقه دیگر تفت میدهیم. حالا کمی آب جوش به آن اضافه کرده و میگذاریم تا بپزد.
مرحله هشتم
اگر سس خیلی ترش بود، میتوانیم دو قاشق شکر به آن اضافه کنیم. سپس حرارت را کم میکنیم تا سس به آرامی بجوشد و غلیظ شود. بعد مرغها را به سس اضافه میکنیم و وقتی که مزهدار شد، آن را در ظرف مناسب سرو میکنیم و با برنج میخوریم.