مواد لازم و آموزش مرغ خامه ای خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش مرغ خامه ای
مرغ خامه ای یک نوع غذای خوشمزه از سراسر دنیا است که انواع طعمهای مختلف دارد. برای آشنایی با طرز تهیه این غذا، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
سینه مرغ | ۳ تکه |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیر | ۳ حبه |
آب داغ | ۱ لیوان |
عصاره مرغ | ½ بسته |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
سس سویا | ۲ قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | ۱ بسته |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن زیتون | به مقدار کافی |
دستور پخت خوراک مرغ خامه ای
طعم دار کردن سینه های مرغ
ابتدا سینههای مرغ را به دو نیم تقسیم کرده و کمی نمک و فلفل سیاه روی آنها میپاشیم تا طعمدار شوند. بعد یک تابه را روی حرارت قرار میدهیم.
سرخ کردن مرغ ها
در این مرحله ۴ قاشق روغن زیتون به تابه اضافه میکنیم. وقتی روغن داغ شد، تکههای مرغ را در تابه قرار میدهیم و هر دو طرف آنها را خوب سرخ میکنیم. بعد از سرخ شدن، مرغها را از تابه خارج میکنیم و کنار میگذاریم.
تفت دادن پیاز ها
حالا پیازها را به شکل کوچک خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم. کمی تفت میدهیم تا پیاز نرم شود. سپس سیر را رنده کرده و به تابه اضافه میکنیم و برای یک دقیقه تفت میدهیم تا عطر سیر آزاد شود.
تفت دادن آرد
در این مرحله آرد را به تابه اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا طعم خامی آرد از بین برود. سپس عصاره مرغ را در آب داغ حل کرده و به تابه میافزاییم و منتظر میمانیم تا آب به جوش بیاید.
اضافه کردن سایر مواد
زمانی که اطراف آب شروع به حباب زدن کرد، خامه و سس سویا و کمی فلفل سیاه به تابه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مواد به هم ترکیب شوند. سپس مرغهای سرخ شده را به تابه میافزاییم.
سرو
الان منتظر میمانیم تا سس به مرغها بچسبد و کمی غلیظ شود. در پایان مقدار نمک غذا را تنظیم میکنیم و جعفری خرد شده را اضافه کرده و بعد از دو دقیقه، خوراک مرغ خامهای را در ظرف دلخواه سرو میکنیم.