مواد لازم و آموزش مرغ زعفرانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش مرغ زعفرانی
مرغ زعفرانی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. در این روش، مرغ به آرامی با آب خود و زعفران و سبزیجات پخته میشود و تقریبا بدون آب سرو میشود. چون این مرغ چند ساعت قبل از پخت مزهدار شده و بدون آب پخته میشود، طعم مرغ و سبزیجات در این غذا بسیار خوشمزه و احساس میشود. شما میتوانید این غذای لذیذ را به جای مرغ ربی در کنار زرشکپلو با مرغ سرو کنید. برای دیدن آموزش آشپزی، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران و سینه مرغ | ۴ تکه |
سرکه سفید | ۳ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ½ فنجان |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
هویج | ۱ عدد |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت مرغ زعفرانی
مرحله اول
برای تهیه مرغ زعفرانی خوشمزه ابتدا مرغها را میشوییم و خشک میکنیم. سپس آنها را در یک کاسه مناسب قرار میدهیم. حالا سرکه سفید، کمی نمک، فلفل و زعفران دم کرده را به کاسه مرغ اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، مواد را به خوبی روی تکههای مرغ ماساژ میدهیم تا طعم بگیرند. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت حدود ۸ تا ۱۲ ساعت در یخچال میگذاریم تا گوشت مرغ استراحت و مزهدار شود.
مرحله سوم
اگر وقت نداریم، میتوانیم مرغ را فقط برای ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذاریم تا طعم بگیرد. بعد از اینکه مرغ خوب طعمدار شد، آن را از یخچال خارج میکنیم.
مرحله چهارم
یک تابه را گرم میکنیم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم. سپس مرغها را با حرارت زیاد سرخ کرده و کنار میگذاریم. یک قابلمه را برداشته و کمی روغن در کف آن میریزیم.
مرحله پنجم
پیاز را به صورت ریز خرد کرده و کف ظرف میچینیم. فلفل دلمهای و هویج را نیز ریز خرد کرده و در کف ظرف میگذاریم. مرغهای مزهدار شده را درون قابلمه میریزیم و بقیه هویج و پیازها را روی آن قرار میدهیم.
مرحله ششم
نصف لیوان زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه میکنیم و با حرارت خیلی کم میگذاریم مرغها به مدت دو ساعت بپزند. در نیمه پخت کمی نمک اضافه کرده و دوباره میگذاریم بپزند. این مرغ خوشمزه را کنار زرشکپلو زعفرانی سرو میکنیم.