مواد لازم و آموزش مرغ زیر پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش مرغ زیر پلو
مرغ زیر پلو یکی از غذاهای خوشمزه و مهمانیپسند در ایران است و میتوان آن را به روشهای مختلف تهیه کرد. برای یادگیری طرز تهیه کامل این غذا به صورت مرحله به مرحله، ادامه مطلب را با سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه و ران مرغ | ۴۰۰ گرم |
برنج | ۲ پیمانه |
کره | ۳۰ گرم |
آب پیاز | ۱ فنجان |
آب نارنج | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر سیر و پودر پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
پودر پیاز | ۱ قاشق مرباخوری |
زردچوبه | ½ قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن مایع | به مقدار کافی |
زرشک و خلال بادام | برای تزیین |
آموزش مرغ زیر پلو
مرحله اول
برای درست کردن مرغ زیر پلو، ابتدا سینه و ران مرغ را در یک کاسه بزرگ میگذاریم. سپس آب پیاز، آب نارنج، زردچوبه، پودر پیاز، پودر سیر و پودر پاپریکا را به آن اضافه میکنیم. مقداری هم نمک، فلفل سیاه و زعفران دم کرده میریزیم.
مرحله دوم
حالا مرغ را به مدت ۵ دقیقه با دقت ماساژ میدهیم تا طعمدهندهها به خوبی به آن نفوذ کنند. سپس روی…
“““html
کاسه را با سلفون میپوشانیم و اجازه میدهیم تا سینه و ران مرغ به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کنند تا خوب طعمدار شوند.
مرحله سوم
بعد از ۲ ساعت، یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب میکنیم و روی حرارت زیاد میگذاریم تا آب به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، برنج را میشوییم و همراه با ۱ قاشق چایخوری نمک به داخل قابلمه میریزیم.
مرحله چهارم
حالا اجازه میدهیم برنج به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت در آب جوش بماند تا کمی پخته شود. بعد از این مدت، وقتی که اطراف برنج نرم و وسط آن کمی سفت بود، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و برنج را آبکشی میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، یک قابلمه مناسب انتخاب میکنیم و مقداری روغن مایع به همراه کره به آن اضافه میکنیم. سپس قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم تا کره ذوب شود. بعد از آن، سینه و ران مرغی که طعمدار شده در تابه میگذاریم و برنج آبکشی شده را به همراه آن داخل قابلمه میریزیم.
مرحله ششم
حالا درب قابلمه را با دمکنی میپوشانیم و سپس آن را روی حرارت زیاد میگذاریم و شعله پخشکن را روی آن قرار میدهیم. سپس قابلمه را روی شعله پخشکن قرار میدهیم و اجازه میدهیم برنج به مدت ۵ دقیقه روی حرارت زیاد بماند تا دم کند.
مرحله هفتم
بعد از ۵ دقیقه، حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم پلو به مدت ۱ ساعت روی حرارت بماند تا کاملاً دم بکشد. بعد از این زمان، پلو را در ظرف مورد نظرمان سرو کرده و به همراه زرشک و خلال بادام تزیین میکنیم. نوش جان.