مواد لازم و آموزش مرغ سوخاری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش مرغ سوخاری
برای درست کردن مرغ سوخاری خوشمزه و مشابه رستوران، اول پیاز و سبزیجات معطر را آماده میکنیم و آنها را با ماست، زعفران و ادویهها ترکیب میکنیم. سپس تکههای مرغ را با این مخلوط آغشته کرده و به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال میگذاریم. بعد از آن، آرد و ادویهها را با هم ترکیب میکنیم و تکههای مرغ را در آن میزنیم. برای ایجاد پوستهای ترد در مرغ، آن را چندین بار بین آرد و آب یخ میزنیم. سپس آن را در روغن داغ با حرارت کم سرخ میکنیم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله مرغ سوخاری، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران یا سینه مرغ | ۸ تکه |
ماست چکیده | ۱ لیوان |
آرد سفید | ۲ تا ۳ لیوان |
پیاز | ۱ عدد |
آب سرد | ۱ کاسه |
سبزیجات معطر | ¼ لیوان |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
پودر پیاز | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
آموزش مرغ سوخاری
مرحله ۱: آمادهسازی پیاز برای مرینیت
برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه به روش رستورانی، ابتدا پیاز را پوست کرده و میشوییم. سپس آن را به صورت خلالی درشت برش میزنیم. یک کاسه مناسب انتخاب کرده و پیاز خرد شده را داخل آن میریزیم.
مرحله ۲: تهیه و اضافه کردن سبزیجات معطر
در این مرحله، سبزیجات معطر تازه یا خشک مانند جعفری، ریحان، شوید، نعناع، آویشن، ترخون و … را به کاسه اضافه میکنیم. سپس ماست، زعفران دم کرده، فلفل سیاه و کمی نمک را به مخلوط میافزاییم.
مرحله ۳: مخلوط کردن مرغ با مواد طعمدهنده
حالا مواد را خوب با هم ترکیب میکنیم تا یکنواخت شوند. سپس تکههای ران یا سینه مرغ را به کاسه میزنیم و به آرامی هم میزنیم تا مرغها به خوبی به مواد طعمدهنده آغشته شوند.
مرحله ۴: مراحل مرینیت و نگهداری در یخچال
حالا روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مرغها خوب مزهدار شوند. بعد از آن، آرد را با پودر سیر، فلفل سیاه و پودر پیاز مخلوط میکنیم و…
“““html
و کمی نمک را در یک کاسه بزرگ ریخته و مخلوط میکنیم.
مرحله ۵: آمادهسازی آرد و ادویهها
در این مرحله، آرد و ادویهها را با قاشق خوب مخلوط میکنیم تا کاملاً یکدست شوند. سپس کاسه آرد را کنار میگذاریم. وقتی تکههای مرغ طعمدار شدند، آنها را از یخچال بیرون میآوریم.
مرحله ۶: آمادهسازی روغن برای سرخکردن مرغ
حالا در یک قابلمه کوچک، روغن میریزیم و روی حرارت کم قرار میدهیم تا به آرامی داغ شود. تکههای مرغ را در کاسه آرد میزنیم و خوب میسابیم تا آرد به مرغ بچسبد و بعد از سرخشدن پوستهپوسته شود. باید مقدار زیادی آرد را روی مرغ بریزیم تا پوسته خوبی تشکیل شود.
مرحله ۷: مرحله پولکی کردن روی مرغ
بعد از اینکه تکههای مرغ را از آرد خارج کردیم، آنها را در آب یخ میریزیم و دوباره در آرد میزنیم و خوب میسابیم تا آرد بیشتری بگیرد. این کار را باید بین ۳ تا ۵ بار انجام دهیم تا مرغ به خوبی پوستهپوسته شود.
مرحله ۸: سرخ کردن مرغ در روغن
حالا تکههای مرغ را به آرامی در روغن داغ میریزیم و اجازه میدهیم به آرامی سرخ و طلایی شوند. حرارت را باید کم نگه داریم تا مرغها هم طلایی شوند و هم خوب پخته شوند.
مرحله ۹: نکات مهم در مورد انتخاب روغن و گرفتن روغن اضافی
نکتهی مهم این است که حتماً از روغن مخصوص سرخکردنی استفاده کنیم تا نسوزد و مرغها تیره نشوند. بعد از سرخ شدن مرغها، آنها را روی توری فلزی یا دستمال حولهای میگذاریم تا روغن اضافیشان خارج شود.
مرحله ۱۰: سرو کردن مرغ سوخاری
همهی مرغها را به همین صورت آماده میکنیم. میتوانیم سیبزمینهای خلالی هم درست کنیم و آنها را هم در روغن سرخ کنیم و مرغهای سرخکرده را با سیبزمینیهای سرخشده در ظرف سرو کنیم و لذت ببریم.
نکات آموزش مرغ سوخاری
آموزش مرغ سوخاری با پفک
برای اینکه مرغ سوخاری شما پوستهپوسته شود، کافیست طبق روش بالا پیش بروید. اما یک راه دیگر برای پوستهپوسته شدن مرغ، استفاده از پفک خرد شده است. برای این کار مقداری پفک را در کیسه فریزر ریخته و با وردنه یا گوشتکوب به آرامی میکوبیم تا خرد شوند.
نکته این است که پفکها نباید پودر شوند و باید کمی درشت باشند تا پوستهپوسته شدن مرغ به خوبی انجام شود. بعد از خرد کردن پفک، آن را در یک کاسه مناسب میریزیم. اول تکههای مرغ را در آرد ساده میزنیم، سپس در تخممرغ و در پایان در پفک خرد شده غلطانده و بعد در روغن سرخ میکنیم.
تهیه مرغ سوخاری بدون پوست!
برای تهیه مرغ سوخاری بدون پوست، ابتدا سس کچاپ، سس باربیکیو، سیر رنده شده و فلفل سبز خرد شده را در یک کاسه مخلوط میکنیم. سپس روغن زیتون، آب لیموترش و ادویهها را اضافه میکنیم. مرغها را به این مخلوط اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم. روی کاسه را میپوشانیم و در یخچال چند ساعت میگذاریم. بعد از آن، در یک تابه روغن میریزیم و با حرارت کم صبر میکنیم تا داغ شود، سپس مرغها را به آرامی سرخ میکنیم.
راز تهیه مرغ سوخاری کم کالری در فر
برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و کمکالری در فر، اول فر را به دمای ۱۸۰ درجه گرم میکنیم. سپس ماست چکیده، تخممرغ، فلفلها، زردچوبه، پودر زنجبیل، نمک و روغن زیتون را در یک کاسه مخلوط میکنیم. تکههای مرغ را خرد کرده و به مواد طعمدهنده اضافه میکنیم.
اگر زمان داشتیم، میتوانیم گوشت را یک ساعت در یخچال بگذاریم. سپس تکههای مرغ را در پودر سوخاری غلطانده و در سینی فر میچینیم و حدود ۴۵ تا ۷۵ دقیقه میپزیم. در پایان، ۳ تا ۵ دقیقه گریل را روشن میکنیم تا مرغ طلایی شود، و در آخر مرغ سوخاری را با سس سرو میکنیم.
پودر سوخاری خانگی: روشها، نکات و ترفندها
برای تهیه پودر سوخاری خانگی، ابتدا فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. نان تست را به تکههای کوچک خرد کرده و در فر میگذاریم تا طلایی شود. بعد از خنک شدن، نانها را با هاون یا مخلوطکن پودر میکنیم. برای اضافه کردن طعم، میتوان از پفک نمکی و ادویههای دلخواه استفاده و اضافه کرد. اگر قصد نگهداری طولانی دارید، ادویهها را در زمان مصرف اضافه کنید.