مواد لازم

مواد لازم و آموزش مرغ سوخاری ترکیه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش مرغ سوخاری ترکیه ای

مرغ سوخاری ترکیه ای یکی از غذاهای بسیار محبوب در ترکیه است که می‌توان آن را به روش‌های مختلف تهیه کرد. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله آموزش مرغ سوخاری ترکیه ای، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کتف مرغ ۱ کیلوگرم
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۲ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
ادویه کاری، روغن و فلفل قرمز به مقدار کافی
مواد طعم دار کردن آرد
آرد ۶ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۶ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پاپریکا و کاری به مقدار کافی
مواد سس
سس باربیکیو ۵ قاشق غذاخوری
سس چیلی ۳ قاشق غذاخوری
سویا سس ۱ قاشق چایخوری
سس کچاپ ۳ قاشق غذاخوری

آموزش مرغ سوخیاری ترکیه ای

مرحله اول

برای درست کردن یک مرغ سوخاری خوشمزه به سبک ترکیه، اول از همه شیر را در یک کاسه می‌ریزیم. بعد به آرامی نشاسته ذرت و آرد را اضافه کرده و با همزن دستی هم می‌زنیم تا این مواد کاملاً با هم ترکیب شوند و یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله، مقداری نمک و فلفل سیاه، ادویه کاری و فلفل قرمز به مخلوط اضافه می‌کنیم و مواد را کمی هم می‌زنیم تا مخلوط شوند. سپس با یک کارد تیز چند برش روی کتف‌های مرغ می‌زنیم و آن‌ها را داخل کاسه حاوی مواد می‌گذاریم.

مرحله سوم

حالا کتف‌های مرغ را خوب هم می‌زنیم تا به مواد طعم‌دهنده آغشته شوند. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت یک تا چند ساعت در یخچال می‌گذاریم تا مرغ‌ها خوب مزه‌دار شوند.

مرحله چهارم

برای طعم دادن به آرد، آن را با نشاسته ذرت، بکینگ پودر و مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و ادویه کاری در یک کاسه مخلوط می‌کنیم. وقتی مرغ‌ها خوب مزه‌دار شدند، کاسه را از یخچال بیرون می‌آوریم.

مرحله پنجم

در این مرحله یک تابه کوچک را روی حرارت می‌گذاریم و به اندازه کافی روغن اضافه می‌کنیم تا کتف‌ها در روغن شناور شوند. توجه کنید که حرارت باید کم باشد و اجازه دهید روغن خوب داغ شود.

مرحله ششم

در این مرحله، تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه جدا می‌شکنیم و کمی ادویه به دلخواه اضافه می‌کنیم. سپس با چنگال مخلوط می‌کنیم تا تخم‌مرغ‌ها یکدست شوند. بعد، کتف‌های مرغ را ابتدا در تخم‌مرغ و سپس در آرد می‌غلطانیم.

مرحله هفتم

حالا کتف‌ها را در روغن داغ می‌گذاریم و آن‌ها را به آرامی سرخ می‌کنیم. بعد از سرخ کردن، کتف‌ها را از روغن درآورده و روی دستمال حوله‌ای یا توری فلزی قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

مرحله هشتم

برای درست کردن سس مخصوص، سس‌های باربیکیو، چیلی، سویا و کچاپ را در یک کاسه با هم ترکیب می‌کنیم. سپس می‌توانیم سس را با کتف‌های مرغ مخلوط کنیم یا سس را جداگانه کنار مرغ‌های سوخاری سرو کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا