مواد لازم و آموزش مرغ سوخاری کره ای خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش مرغ سوخاری کره ای
مرغ سوخاری کُره ای یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در دنیاست که ریشه آن به کره برمیگردد. برای یادگیری طرز تهیه این غذا با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
کتف و بال | ۵۰۰ گرم |
سیر | ۳ حبه |
زنجبیل تازه | ۱ تکه کوچک |
شیر | ۱ لیوان |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
نشاسته ذرت | یک سوم لیوان |
سویا سس | ۱ قاشق غذاخوری |
سرکه سیب | ۱ قاشق غذاخوری |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
کنجد | ۱ قاشق غذاخوری |
دستور پخت مرغ سوخاری کره ای
قرار دادن تکه های مرغ در شیر
برای درست کردن مرغ سوخاری کره ای خوشمزه، اول شیر را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس تکههای مرغ را داخل شیر قرار دهید و با دست هم بزنید تا شیر خوب به همه جای گوشت نفوذ کند.
حالا با سلفون روی کاسه را بپوشانید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ به خوبی طعم بگیرد. بعد از یک ساعت، شیر را دور بریزید و کمی نمک و فلفل سیاه به مرغ اضافه کنید.
اضافه کردن سیر و زنجبیل به مرغ و استراحت دادن مجدد
سپس سیر و زنجبیل را رنده کنید و به مرغ اضافه کنید. با دست مواد را کمی مخلوط کنید و دوباره با سلفون روی کاسه را بپوشانید و به مدت یک ساعت دیگر در یخچال گذاشته تا مرغ مزهدار شود.
افزودن نشاسته ذرت
بعد از یک ساعت، مرغ را از یخچال بیرون بیاورید. تکههای سیر و زنجبیل را که به مرغ چسبیدهاند جدا کنید و دور بریزید. حالا نشاسته ذرت را به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه تکهها با نشاسته پوشیده شوند.
سرخ کردن مرغ
در این مرحله، یک ماهیتابه عمیق روی حرارت بگذارید و مقدار کافی روغن به آن اضافه کنید تا تکههای مرغ در روغن شناور شوند. سپس تکههای مرغ را در روغن داغ سرخ کنید.
گرفتن روغن اضافی
هر تکه مرغ را به مدت حدوداً ۷ تا ۸ دقیقه سرخ کرده تا کاملاً برشته شوند. سپس بال و کتفهای سرخشده را در یک توری فلزی یا روی دستمال حولهای قرار میدهیم تا روغن اضافیشان گرفته شود. بعد به سراغ تهیه سس میرویم.
درست کردن سس
برای درست کردن سس، یک تابه مناسب روی حرارت میگذاریم. بعد سویا سس را همراه با سرکه سیب، پودر فلفل قرمز، عسل، شکر قهوهای یا سفید و کمی پودر سیر و زنجبیل به تابه اضافه میکنیم و ۴ دقیقه تفت میدهیم.
اضافه کردن سس به تابه
سپس سس را از روی حرارت کنار میگذاریم. بعد مرغهای سرخشده را در یک تابه مناسب ریخته و سس را به آنها اضافه میکنیم. روی حرارت متوسط به بالا کمی تفت میدهیم تا سس کاملاً به گوشت مرغ بچسبد.
تزئین و سرو
وقتی که تکههای مرغ به خوبی با سس مخلوط شدند و طعم سس را به خود گرفتند، تابه را از روی حرارت کنار میگذاریم. سپس تکههای مرغ را در ظرف دلخواه میریزیم و با کنجد تزئین میکنیم.