مواد لازم

مواد لازم و آموزش مرغ سوخاری کنتاکی KFC برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش مرغ سوخاری کنتاکی KFC

مرغ سوخاری کنتاکی که به نام کی اف سی هم شناخته می‌شود، یکی از غذاهای بسیار محبوب و خوشمزه است و در همه جای دنیا طرفداران زیادی دارد. این غذا جزو فست فودها به حساب می‌آید و یکی از معروف‌ترین غذاها در آمریکا محسوب می‌شود. روش تهیه این غذا زیاد با مرغ سوخاری معمولی تفاوت ندارد، اما چیزی که آن را خاص می‌کند، استفاده از یک ادویه ترکیبی خوشمزه در پودر سوخاری آن است که طعم مرغ سوخاری کی اف سی را خیلی بهتر می‌کند. برای یادگیری این دستور پخت، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ 800 گرم
تخم مرغ 2 عدد
کورن فلکس 3 پیمانه
سیر 1 حبه
شیر 1 پیمانه
آرد سفید قنادی 1 پیمانه
ادویه آلسپایس یا فلفل شیرین 1 قاشق چایخوری
ادویه کاری 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پاپریکا و روغن به مقدار کافی

دستور پخت مرغ سوخاری کنتاکی KFC

مرحله اول

برای درست کردن مرغ سوخاری کنتاکی خوشمزه، ابتدا تکه‌های مرغ را به اندازه دلخواه برش می‌زنیم و داخل یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. دقت کنید که نباید گوشت مرغ را خیلی ریز خرد کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، برای طعم‌دار کردن تکه‌های گوشت مرغ، سیر را رنده می‌کنیم و سپس آن را با شیر، ادویه آلسپایس، ادویه کاری، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا در یک کاسه کوچک مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا این مخلوط را به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می‌کنیم و با دست خوب مخلوط می‌کنیم تا همه‌ جای گوشت طعم‌دار شود. سپس درب کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و 2 ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مرغ خوب مزه‌دار شود.

مرحله چهارم

پس از گذشت 2 ساعت، کاسه مرغ را از یخچال بیرون می‌آوریم. حالا تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه می‌شکنیم و با چنگال خوب هم می‌زنیم تا یکنواخت شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله، آرد سفید را هم داخل یک کاسه می‌ریزیم و …

“““html

ما مواد لازم را آماده می‌کنیم و جلوی خود می‌گذاریم. سپس، کورن فلکس را به صورت درشت خرد کرده و در یک کاسه دیگر می‌ریزیم و کنار مواد دیگر می‌گذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله یک تابه گود را روی حرارت متوسط می‌گذاریم و به اندازه‌ای روغن در آن می‌ریزیم که تکه‌های مرغ هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. سپس تکه‌های مرغ را در آرد سفید می‌غلطانیم.

مرحله هفتم

حالا تکه‌های مرغ را از آرد سفید در می‌آوریم و درون تخم مرغ می‌زنیم، سپس در آخر درون کورن فلکس غلطانده و در روغن داغ می‌ریزیم تا سرخ شوند. در هنگام سرخ کردن مرغ‌ها باید مراقب باشیم که بیش از حد قهوه‌ای نشوند.

مرحله هشتم

بعد از اینکه مرغ‌ها سرخ شدند، آن‌ها را درون توری فلزی یا روی دستمال حوله‌ای می‌گذاریم تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. در نهایت، مرغ‌های سوخاری را به همراه سس دلخواه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش مرغ سوخاری کنتاکی KFC برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا