مواد لازم و آموزش مرغ شکم پر مازندرانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش مرغ شکم پر مازندرانی
مرغ شکم پر مازندرانی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در استان مازندران است. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه این غذا، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر | |
مرغ | ۱ عدد متوسط |
سبزی معطر | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
پودر مغز گردو | ۱۰۰ گرم |
رب انار | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۳ قاشق غذاخوری |
زرشک | ۲ قاشق غذاخوری |
آلوچه جنگلی خشک یا آلو بخارا | ۱۰ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه، فلفل قرمز و روغن | به مقدار کافی |
سبزی معطر شامل گشنیز، جعفری، برگ سیر تازه، پونه و اوجی می باشد. |
آموزش مرغ شکم پر مازندرانی
مرحله اول
برای درست کردن مرغ شکم پر به روش مازندرانی، اول یکی از پیازها را به صورت درشت خرد میکنیم و در یک ظرف مناسب میریزیم. سپس کمی نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه به آن اضافه کرده و خوب با پیاز مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
حالا مرغ را تمیز کرده و قسمت پشت آن را با چاقو برش میزنیم. زعفران دم کرده را روی گوشت مرغ میزنیم و سپس پیاز مخلوط شده با ادویهها را به قسمتهای داخلی و خارجی مرغ میمالیم تا طعم بگیرد.
مرحله سوم
در این مرحله مرغ را به همراه طعمدهندهها در یک ظرف دربدار گذاشته و حداقل ۶ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خوب طعمدار شود. بعد از این مدت، مرغ را از یخچال بیرون میآوریم.
مرحله چهارم
اکنون تکههای پیاز را از روی مرغ جدا میکنیم. پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد کرده و آن را با کمی روغن در یک تابه میریزیم. سپس تابه را روی حرارت قرار میدهیم و پیاز را خوب تفت میدهیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه پیاز طلایی و کاراملی شد، سبزی معطر را به طور ریز خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم. سپس سبزی را چند دقیقه تفت میدهیم تا عطر آن پخش شود.
“““html
سرخ شود، سپس آلوچه را به همراه زرشک، گردو و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز اضافه می کنیم.
مرحله ششم
اگر دوست دارید میتوانید کمی دانه انار ترش هم به مواد اضافه کنید. سپس همه چیز را خوب تفت میدهیم تا مواد با هم ترکیب شوند. بعد از آن تابه را از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم تا محتویات داخل تابه کمی خنک شوند.
مرحله هفتم
در این مرحله مواد را داخل شکم مرغ میپرجنیم، سپس شکم مرغ را با نخ و سوزن میدوزیم. بعد یک قابلمه بزرگ روی حرارت میگذاریم، کمی روغن داخل آن میریزیم و مرغ را به قابلمه اضافه میکنیم. مرغ را به خوبی تفت میدهیم تا کاملاً سرخ شود.
مرحله هشتم
وقتی تمام قسمتهای مرغ سرخ شد، نصف لیوان آب اضافه کرده و درب قابلمه را میگذاریم تا مرغ بپزد. اگر بعد از مدتی آب داخل قابلمه کم شد و مرغ هنوز کامل نپخته بود، میتوانیم نصف لیوان آب دیگر هم اضافه کنیم.
مرحله نهم
برای پختن این مرغ خوشمزه نباید آب زیادی اضافه کنیم، چون این کار میتواند روی طعم مرغ تأثیر منفی بگذارد. در نهایت، وقتی مرغ خوب پخته شد، شکم آن را باز میکنیم، سپس آن را در ظرف مورد نظرمان قرار میدهیم و به همراه برنج سرو میکنیم.